Total Blackout: Παγίδες και...καλαμάρια - Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 15/3

Το τρέιλερ της εκπομπής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Total Blackout: Παγίδες και...καλαμάρια - Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 15/3

Στο νέο επεισόδιο του Total Blackout, με παρουσιαστή τον Αναστάσιο Ράμμο, τον οποίο άδειασε πρόσφατα ο Αντώνης Κανάκης, θα έχει απ΄όλα! Τέσσερα νέα ζευγάρια έρχονται αντιμέτωποι με τους φόβους τους, δοκιμάζουν τις αντοχές τους σε νέες δοκιμασίες, πάντα μέσα στο απόλυτο σκοτάδι και μας προκαλούν απερίγραπτο γέλιο.

Η νίκη απαιτεί ψυχραιμία πάνω απ΄όλα, ετοιμότητα, ταχύτητα, συντονισμό και καλή συνεργασία μεταξύ των ζευγαριών. Ποιος θα είναι άραγε τόσο καλός, ώστε να πάρει τη νίκη;

Όσα θα δούμε στο σημερινό (15/3) επεισόδιο

Έκανε on air πρόταση στη Ναταλία Γερμανού για το Total Blackout

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (5/3) το Total Blackout με παρουσιαστή τον Αναστάσιο Ράμμο. Λίγες ώρες πριν, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται και δε δίστασε να κάνει μία πρόταση στη Ναταλία Γερμανού.

«Του Νίκου Κοκλώνη νομίζω ήταν η ιδέα για να παρουσιάσω εγώ. Ήταν μεγάλο ρίσκο γιατί εγώ φοβήθηκα στην αρχή, είχα πολύ άγχος. Στο δεύτερο επεισόδιο ήμουν πιο cool», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος, ενώ ζήτησε από την παρουσιάστρια να του γράψει ένα τραγούδι.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν πάνω στην κουβέντα του είπε: «Μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή σου».

«Αν σου υποσχεθώ ότι δεν θα έχει κατσαρίδες θα έρθεις;», ρώτησε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής. H Ναταλία Γερμανού θέλησε να μάθει με ποιον θα είναι ζευγάρι και έτσι ο Αναστάσιος Ράμμος της απάντησε: «Με την Άννα Βίσση».

«Άμα είναι και η κουμπάρα μου έρχομαι», του είπε η Ναταλία Γερμανού.