Total Blackout: Ποιοι θα είναι οι σημερινοί (7/4) καλεσμένοι;

Κορίτσια από ριάλιτι για τον έρωτα..Σας λέει κάτι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Total Blackout: Ποιοι θα είναι οι σημερινοί (7/4) καλεσμένοι;

Ακόμα ένα επεισόδιο του «Total Blackout» έρχεται την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 22:40 και υπόσχεται γέλιο μέχρι δακρύων.

Ποιοι θα είναι οι σημερινοί καλεσμένοι του Αναστάσιου Ράμμος στο Total Blackout;

Σε αυτό το επεισόδιο είναι γυναικεία υπόθεση και το σκοτάδι μια ψευδαίσθηση… ή μήπως όχι; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χάσουν κάθε λογική. Οι αντιδράσεις τους θα γράψουν ιστορία!

Ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος πρώτη φορά μίλησε για την σχέση του με τον πατέρα του σε συνέντευξή του, υποδέχεται τα κορίτσια του Bachelor, την Αντζελίνα Χαλντέντα με την Μαγδαληνή Ζαφειρίου, την Έλενα Παπαμεθοδίου με την Μαρία Φώτου, τη Σία Βοσκανίδου με την Εριέττα Παπαγιώτη και τη Μαρίνα Λικμέτα με την Άννυ Βασίλα, για να παίξουν στο απόλυτο σκοτάδι!

Ποιο ζευγάρι θα «εγκαταλείψει» πρώτο το παιχνίδι; Με ποιο ζευγάρι θα γελάσουμε περισσότερο.

ALPHA: Άσχημες εξελίξεις με τον Αναστάσιο Ράμμο και το Total blackout

Δεν έχει κλείσει ούτε ένα μήνα από την πρεμιέρα του και... δεν πάνε καλά τα πράγματα! Ο ALPHA φαίνεται πως είχε βασιστεί πολύ στο Τotal black, προσπαθώντας να δώσει περισσότερη ώθηση στην prime time ζώνη του, αλλά τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνονται στα μηχανάκια της AGB οδηγούν σε μονόδρομο.

Ενώ στην πρεμιέρα έφτασε μέχρι και 15% στο δυναμικό κοινό, μετά άρχισε να πέφτει και να πέφτει και να πέφτει φτάνοντας στο σημείο να κάνει 4,3%, λίγες μέρες πριν, ένα ποσοστό πολύ χαμηλό ειδικά για την συγκεκριμένη ζώνη που έχει άκρως δυνατά προγράμματα σε ανταγωνισμό όπως θα δείτε και παρακάτω.

Prime time

Η αλήθεια είναι πως το κανάλι δεν περίμενε με τίποτα αυτά τα ποσοστά και σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές για να βοηθηθεί ο Αναστάσιος Ράμμος. Αν δεν αλλάξει ώρα προβολής σίγουρα θα αλλάξει ημέρα...