X-Factor: Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό - Πότε ρίχνει αυλαία;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X-Factor: Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό - Πότε ρίχνει αυλαία;

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 21:00 στο MEGA, το «X Factor» έρχεται ένα φαντασμαγορικό live show που θα είναι γεμάτο εξαιρετικές ερμηνείες, δυνατές στιγμές, αλλά και πολλές εκπλήξεις, καθώς πρόκειται για τον ημιτελικό που όλοι περιμένουν τόσο καιρό με ενθουσιασμό (δείτε εδώ τι συνέβη στο προηγούμενο επεισόδιο).

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Οκτώ διαγωνιζόμενοι ρίχνονται στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση για να κερδίσουν τα πέντε πολυπόθητα εισιτήρια για τον τελικό. Ο πρώτος φιναλίστ θα διεκδικήσει το έπαθλο-ρεκόρ των 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records, και ο δεύτερος 50.000 ευρώ.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στον ημιτελικό του X-Factor την Παρασκευή 8/7

Ο Αντρέας Γεωργίου δίνει το σύνθημα και η μάχη ξεκινάει. Οι κριτές-μέντορες, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, μπαίνουν μαζί με τους διαγωνιζόμενους της ομάδας τους στην τελική ευθεία με τα περιθώρια να στενεύουν. Δίπλα στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται ο Ηλίας Ψινάκης και ο Νίκος Μουρατίδης με εύστοχα και καυστικά σχόλια που μπορεί να φέρουν την ανατροπή.

Το live show του ημιτελικού υπόσχεται μια μουσική πανδαισία με live acts και δημοφιλέστατους γκεστ. Η Μαρίζα Ρίζου θα αφήσει για λίγο τον ρόλο του κριτή-μέντορα και θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει τα φωτεινά και αισιόδοξα τραγούδια της. Καλεσμένοι θα είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine. Ακόμα, ο Ηλίας Μπόγδανος με τους Inco θα ανεβάσουν την ένταση με pop-rock ρυθμούς.

Αυτήν την Παρασκευή θα διαγωνιστούν:

Από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, οι Γίναμε και ο Γιάννης Ονησιφόρου

Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, η Κατερίνα Λαζαρίδου

Από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Εβελίνα Κατσιάκου και ο Χρήστος Αδαμόπουλος

Από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, η Έλενα Παναγιωτίδου και ο Θάνος Λάμπρου

Οι τηλεθεατές θα κρίνουν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του MEGA, δείχνοντας τον δρόμο της αποχώρησης σε τρεις διαγωνιζόμενους.

H Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μεταφέρουν τον παλμό και την αγωνία από το backstage. Ο μεγάλος τελικός έρχεται την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 21:00, στο MEGA

Η επική ατάκα του Ψινάκη για την Κατερίνα Λιόλιου

Άλλο ένα live Show για το X-Factor όπου ο Ηλίας Ψινάκης, έδωσε ρέστα με τις ατάκες του, και αυτή τη φορά δεν ήταν για την Μαρίζα Ρίζου, αλλά για την Κατερίνα Λιόλιου, στην οποία έχει ξανακάνει στυλιστικές παρατηρήσεις στο παρελθόν!

«Λιάκο μου, πρέπει να αλλάξετε ρούχα με την κυρία Λιόλιου! Έβαλες το λάθος ταγέρ και η άλλη το κλειστό! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης προς τον Ηλία Μπόγδανο στον αέρα του X- Factor. «Είναι και χωρίς φιόγκο οπότε δεν θα έχουμε άλλα».

Ο Ηλίας Μπόγδανος απάντησε στον Ηλία Ψινάκη: «Παίξαμε δυνατό ντεκολτέ και πήρα εγώ το βάρος στις πλάτες μου για να είναι λίγο πιο… Εγκρίνετε κύριε Ψινάκη σήμερα; Εγκρίνετε;»

«Το έχει το στήθος αλλά στην κυρία Λιόλιου νομίζω πως θα πήγαινε λίγο καλύτερα. Εφαρμόστε το στο επόμενο live» συμπλήρωσε ο Ηλίας Ψινάκης.