X-factor highlights (3/7): Τα αιχμηρά σχόλια του Ψηνάκη και η ανακοίνωση για τον μεγάλο τελικό του show

Όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
X-factor highlights (3/7): Τα αιχμηρά σχόλια του Ψηνάκη και η ανακοίνωση για τον μεγάλο τελικό του show

Άλλο ένα επεισόδιο είδαμε το βράδυ της Κυριακής 3/7 στο X-factor με τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους να είναι πλήρως αποκαλυπτικοί. Ειδικά ο Ανδρέας Γεωργίου κατάφερε λίγο πριν ανακοινώσει την ημερομηνία του τελικού, απέσπασε πολλά χειροκροτήματα με τον χορό του, μιας και συνηθίζει να τρελαίνει το κοινό με όσα λέει και κάνει.

Τα highlights του X-factor για το επεισόδιο της Κυριακής 3/7

Ανερχόμενο αστέρι της Eurovision ο Ανδρέας Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου λίγες μέρες πριν γιόρταζε το φινάλε της Γης της Ελιάς με φίλους και συνεργάτες, και την Κυριακή 3/7 έκανε την πιο λαμπερή έναρξη στο X-Factor με μία άκρως ξεσηκωτική χορογραφία, η οποία άφησε με το στόμα ανοιχτό τους πάντες!

Το βράδυ της Κυριακής λοιπόν ο παρουσιαστής του X-Factor καλησπέρισε κριτές και τηλεθεατές, ανακοινώνοντας το μεγάλο φινάλε του talent show το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 10 Ιουλίου και μετά έκλεψε τις εντυπώσεις με το χορευτικό του, που οριακά ήταν για την σκηνή της Eurovision!

«Μην ξινίζεις θα σου πετάξω τίποτα!»

Ένα ακόμη live του X-Factor είναι στην συχνότητα του Mega την Κυριακή 3/7 και μετά την εντυπωσιακή είσοδο του Ανδρέα Γεωργίου, που θύμισε κάτι από Eurovision, ξεκίνησαν οι διαγωνιζόμενοι με τις φωνές και το ταλέντο τους να διεκδικούν την παρουσία τους στο σόου.

Η διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, Έλενα Παναγιωτίδου, άνοιξε το σόου τραγουδώντας το «Θα σπάσω κούπες» σε μια εντυπωσιακή χορογραφία, ωστόσο μετά την ερμηνεία της ο coach της Στέλιος Ρόκκος την αποκάλεσε χαϊδευτικά «Λενιώ», με τον Νίκο Μουρατίδη να ξινίζει και να ρωτάει τι είναι το «Λενιώ».

Ο Στέλιος Ρόκκος του απάντησε πως έτσι το κάνουν χαριτολογώντας στη Λήμνο με τον Μουρατίδη να ξινίζει και να λέει πως σε έναν καλλιτέχνη δεν αλλάζουν το όνομα.

«Λιάκο μου, πρέπει να αλλάξετε ρούχα!»

Άλλο ένα live Show για το X-Factor όπου ο Ηλίας Ψινάκης, έδωσε ρέστα με τις ατάκες του, και αυτή τη φορά δεν ήταν για την Μαρίζα Ρίζου, αλλά για την Κατερίνα Λιόλιου, στην οποία έχει ξανακάνει στυλιστικές παρατηρήσεις στο παρελθόν!

«Λιάκο μου, πρέπει να αλλάξετε ρούχα με την κυρία Λιόλιου! Έβαλες το λάθος ταγέρ και η άλλη το κλειστό! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης προς τον Ηλία Μπόγδανο στον αέρα του X- Factor. «Είναι και χωρίς φιόγκο οπότε δεν θα έχουμε άλλα».

Ο Ηλίας Μπόγδανος απάντησε στον Ηλία Ψινάκη: «Παίξαμε δυνατό ντεκολτέ και πήρα εγώ το βάρος στις πλάτες μου για να είναι λίγο πιο… Εγκρίνετε κύριε Ψινάκη σήμερα; Εγκρίνετε;»

«Το έχει το στήθος αλλά στην κυρία Λιόλιου νομίζω πως θα πήγαινε λίγο καλύτερα. Εφαρμόστε το στο επόμενο live» συμπλήρωσε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Το κομμάτι αρχικά γράφτηκε για γνωστή...»

Ο Ηλίας Ψινάκης για ακόμη μία Κυριακάτικη βραδιά, έδωσε τον ρυθμό και μετά τα επικά του σχόλια για την Κατερίνα Λιόλιου, στο 6o live του X- Factor, έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με το «Σε έχω ερωτευτεί», τραγούδι που άφησε εποχή από τον Σάκη Ρουβά.

Ο νεαρός τραγουδιστής από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, ανέβηκε στην σκηνή και το τραγούδησε. «Ήταν λίγο κάπως, αλλά συνεχίζω να είμαι φαν σου και θέλω να σε δω στον τελικό», είπε ο Χρήστος Μάστορας, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης συμπλήρωσε:

«Θα τον δεις στον τελικό. Είστε ένας από τους τοπ 3 που θα είναι στον τελικό, είστε καταπληκτικός, έχετε τρομερή μουσική παιδεία». Προχώρησε όμως και σε μία αποκάλυψη σχετικά με το τραγούδι που δεν γνωρίζαμε. Το κομμάτι αρχικά γράφτηκε για γνωστή τραγουδίστρια που δεν το ήθελε και στη συνέχεια δόθηκε στον Σάκη Ρουβά.

Η πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου για συνεργασία με διαγωνιζόμενο

Άλλη μια αποχώρηση είδαμε το βράδυ της Κυριακής από το X-factor με τον Μίλτο Χαρόβα να αποχαιρετά το show αλλά παράλληλα να έχει την τύχη να δέχεται στον αέρα από τον Ανδρέα Γεωργίου μια πρόταση για συνεργασία στον δεύτερο κύκλο της ''Γης της ελιάς''.