Ντυμένος τσολιάς με φουστανέλα και τσαρούχια ο Νίκος Μουτσινάς - Το ξεκαρδιστικό τρέιλερ για την πρεμιέρα της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι"

Μίλησε και βλάχικα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντυμένος τσολιάς με φουστανέλα και τσαρούχια ο Νίκος Μουτσινάς - Το ξεκαρδιστικό τρέιλερ για την πρεμιέρα της εκπομπής

Τις προάλλες, ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το Tik Tok μέσα από το οποίο ανακοίνωσε την πρεμιέρα της εκπομπής του στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι. Την Παρασκευή 9/9, λοιπόν, μία εβδομάδα πριν έρθει αυτή η στιγμή, ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε στους δέκτες το πρώτο τρέιλερ για την ψυχαγωγική εκπομπή και σκόρπισε γέλια.

Ο παρουσιαστής, αλλά και η μπάντα που τον συνοδεύει κάθε χρονιά, οι Alcatrash, ντύθηκαν τσολιάδες, με φουστανέλα, μίλησαν βλάχικα και έστειλαν το μήνυμά τους, ώστε το κοινό να συντονιστεί την Δευτέρα 19/9 και να μην χάσει την λαμπερή έναρξη, για την οποία συνήθως έχει ετοιμάσει κάποιο φαντασμαγορικό σόου με μουσική και τραγούδι.

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι

Εντελώς ανανεωμένη επιστρέφει η Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή

Μετά την δύσκολη και απαιτητική για όλες τις εκπομπές σεζόν που πέρασε, η Ματίνα Νικολάου πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με τον σύντροφό της Βασίλη Πορτφυράκη, γέμισε τις μπαταρίες της, και ετοιμάζεται για ένα δυναμικό comeback με την αγαπημένη σε όλους Βάνια, για να μας χαρίσουν νέες στιγμές ζωντάνιας και άφθονου γέλιου!

Όπως ενημέρωσε το κοινό της μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός έχει επιστρέψει στην Αθήνα, και ετοιμάζεται σιγά σιγά για την μεγάλη επιστροφή και την πρεμιέρα της εκπομπής, κρατώντας μας για ακόμη μία χρονιά συντροφιά τα μεσημέρια μας.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία το μεσημέρι της Πέμπτης 1/9 με την περούκα της Βάνιας με την ίδια να χαμογελά γεμάτη χαρά από πίσω, και έγραψε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Σαν να μην πέρασε μία μέρα».

Εντελώς ανανεωμένη επιστρέφει η Ματίνα Νικολάου στο Καλό μεσημεράκι