Love Island: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΙ και τα πρώτα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τα πλάνα της βίλας και οι παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Love Island: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΙ και τα πρώτα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 29/9 το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Love Island, μετά την αναβολή που είχε (δείτε εδώ γιατί). Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λοιπόν, ντυμένη στα φούξια από πάνω μέχρι κάτω, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό.

Τα πρώτα πλάνα της εξωτικής βίλας ήταν άκρως εντυπωσιακά, το ίδιο όμως και η παρουσιάστρια, η οποία θα μας συστήσει στη συνέχεια τους παίκτες που θα φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στα 50.000 ευρώ που είναι το χρηματικό έπαθλο των νικητών.

Όπως μάθαμε από τα πρώτα πλάνα, οι παίκτες θα κοιμούνται ανά δυάδες σε διπλά κρεβάτια στο ίδιο τεράστιο δωμάτιο, όμως ένα ζευγάρι θα έχει την χαρά και την άνεση να διανυκτερεύσει στο μυστικό δωμάτιο που επίσης διαθέτει διπλό κρεβάτι. Η βίλα διαθέτει φυσικά πολύ εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους, έναν τεράστιο κήπο και μία πολύ όμορφη πισίνα με pool bar.

“Καλωσήρθατε στο Love Island. Σε αυτό το νησί η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει στα ύψη. Σε πολύ λίγο κορίτσια και αγόρια θα βρεθούν εδώ για να διεκδικήσει ο ένας την καρδιά του άλλου. Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να μείνει εδώ μέχρι το τέλος; Αυτό θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι εδώ στην εξωτική Τενερίφη αγόρια και κορίτσια θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι 12 εβδομάδων, αναζητώντας τον απόλυτο έρωτα. Το Love island ξεκινάει τώρα», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην έναρξη του “Love island”.

Τα πρώτα πλάνα του Love Island

Αποκλειστικό: Τα ποσά που θα παίρνουν ανά μήνα οι παίκτες του Love Island

Όπως είχε γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού, η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει διαγωνιζόμενους για το Love Island, ωστόσο τελικά το ρόστερ έκλεισε και αναμένεται να κάνει πανικό στη συχνότητα του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ όλα τα βιογραφικά των παικτών).

Το παιχνίδι θα είναι αρκετά διαδραστικό ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, οι παίκτες θα αναγκαστούν να εκθέσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους ζωή, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ριάλιτι. Μόνο που εδώ, στόχος του παιχνιδιού, είναι να ερωτευτούν και να βρουν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Κάπως έτσι, τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα για πολλούς από αυτούς. Μαζί με τα ζόρια όμως έρχονται και οι δυνατοί μισθοί.

Η εταιρεία παραγωγής έχει επενδύσει στο ριάλιτι που στο εξωτερικό κάνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έτσι προσφέρει στους διαγωνιζόμενους κοντά στα... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr