Παγιδευμένοι: Σε σοκ η Άννα - Αποκαλύπτεται τι έκανε η Μυρτώ το βράδυ που δολοφονήθηκε

Οι εξελίξεις της νέας εβδομάδας (3/10 - 5/10)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/pagidevmenoi
Instagram/pagidevmenoi

Η νέα τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο Παγιδευμένοι από Δευτέρα 3/10 θα βγει στον αέρα για 3η συνεχόμενη εβδομάδα. Μπορεί στην αρχή όσον αφορά την τηλεθέαση να σημείωνε μονοψήφια, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες βλέπει άνοδο, ενώ και το twitter έχει ξετρελαθεί μαζί της και ειδικά με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Από την Δευτέρα 3/10 λοιπόν η σειρά επιστρέφει και οι εξελίξεις πρόκειται να είναι καταιγιστικές, παρόλο που εμείς ήδη γνωρίζουμε τον δολοφόνο.

Όσα θα δούμε από τις 3/10 στους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά, ο κόσμος της Άννας καταρρέει και με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στον δολοφόνο, ή μήπως όχι; Η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία να βρεθεί ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τον Αδερφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχό του. Όλα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένεια του Δημήτρη όταν στο σπίτι τους εισβάλλει ένας άγνωστος άνδρας.

Παγιδευμένοι εξελίξεις εβδομάδας
Instagram/pagidevmenoi

ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Η Άννα προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια, μέσω του Θοδωρή, με τον δικό της, αντισυμβατικό τρόπο έχοντας να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη. Θα της πει τελικά ο Θοδωρής την αλήθεια για τη μοιραία νύχτα του εγκλήματος; Ο Κοσμάς υποψιάζεται ότι η Άννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του. Τι θα κάνει όταν οι υποψίες του επαληθευτούν; Μετά από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων ο Δημήτρης και η Άννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα που ορθώνουν τοίχους ανάμεσά τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Η Άννα μαθαίνει τι έκανε η αδερφή της το βράδυ που δολοφονήθηκε κι αυτή η σκληρή αλήθεια την φέρνει αντιμέτωπη με τον Δημήτρη. Ο Θοδωρής κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του μετά από μια απόπειρα εναντίον του. Ποιος και γιατί θέλει να τον βγάλει απ’ τη μέση; Κι ενώ όλα δείχνουν ότι ο δρόμος για την αλήθεια είναι κλειστός… μία ανακάλυψη της Άννας θα ανοίξει καινούρια μονοπάτια... πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα.