Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος είναι έτοιμος να «παραδοθεί» στην αστυνόμο «άνευ ορίων, άνευ όρων»

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος είναι έτοιμος να «παραδοθεί» στην αστυνόμο «άνευ ορίων, άνευ όρων»
TV 02.10.2022 16:59
Από Ίρις Βίλα

Η σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», αναμένεται να έχει άκρως καταιγιστικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα (3-7/10) καθώς τα νέα επεισόδια είναι αρκετά υποσχόμενα ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει δεν είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Δευτέρα 03/10, στις 20:00 - Επεισόδιο 21ο

Η ανακαίνιση στο σπίτι του Βαγγέλα ολοκληρώνεται με επιτυχία και τα ξαδερφάκια το γιορτάζουν, την ώρα που στο δάσος κόσμος και κοσμάκης ψάχνει το μισό αβγό που έθαψε η Σύλβια. Από τη μια, ο Σώτος με τον Πετράν και από την άλλη ο Ηλίας με τον Θύμιο σκάβουν με πάθος, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος τους και η παπάγια μας δεν έχει καμιά διάθεση να τους βοηθήσει.

Ο Κανέλλος, πάλι, έχει φτάσει στα όριά του και αποφασίζει να αψηφήσει τη Μάρμω που τον απειλεί με κατάρα βαριά, και να συλλάβει τη Σύλβια και τη Βαλέρια ως κλεπταποδόχους. Η Ζαφείρω (Ζώγια Σεβαστιανού), όμως, έχει άλλα σχέδια και εκβιάζει τον διοικητή της αστυνομίας να της κάνει πλάτες για να κλέψει το αβγό... Σε ποιου τα χέρια θα καταλήξει, τελικά, αυτός ο θησαυρός;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο - Εξελίξεις

Τρίτη 04/10, στις 20:00 Επεισόδιο 22ο.

Ο Κανέλλος, με τη βοήθεια του Παναγή, κρατάει τη Σύλβια και τη Βαλέρια στο Τμήμα και προσπαθεί να τις πείσει να του δώσουν η καθεμιά το μισό αβγό που έχει στην κατοχή της. Ο Χαραλάμπης νιώθει περήφανος στην τοποθεσία Πλάτανος για τις ηθικές αξίες του γιου του, οι υπόλοιποι Πλατανιώτες, πάλι, νιώθουν εξαιρετικά θυμωμένοι, και επιστρατεύουν τη Χρύσα, σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσουν τον Κανέλλο να μην παραδώσει το αβγό στις αρχές, αλλά να το αξιοποιήσει για το καλό του χωριού.

Ο παπάς με την Τούλα καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο Σώτος και ο Πετράν είναι ύποπτοι για κλοπή, το ίδιο και η Κατερίνα, που παρακολουθεί το κινητό του Πετράν. Την ίδια ώρα, μια αστυνομικός έρχεται για να παραλάβει το αβγό και η αστυνομική αρχή του τόπου τη βλέπει και χάνει και τα αβγά και τα πασχάλια!

Τετάρτη 05/10 στις 20:00 - Επεισόδιο 23ο

Ο Εγκέφαλος σώζει την κατάσταση, λίγο πριν μπαγλαρώσει ο Κανέλλος τον Πετράν για ληστεία, με τις εντολές της... Κατερίνας, και ο Παναγής είναι έξαλλος με τη γιατρέσσα μας, που υποψιάζεται μέχρι και τη σκιά της. Η Λουκία έχει, επιτέλους, το πολύτιμο αβγό στα χέρια της και οι υποψήφιοι... ληστές κάνουν ουρά έξω από το Τμήμα, μπας και καταφέρουν να της το κλέψουν.

Ο Ηλίας ζει ένα δράμα, αφού είχε τον θησαυρό τόσο καιρό κάτω από τη μύτη του και δεν πήρε χαμπάρι, ενώ ο Κανέλλος είναι έτοιμος να «παραδοθεί» στην αστυνόμο «άνευ ορίων, άνευ όρων». Ο παπάς με την Τούλα προσπαθούν να μάθουν γιατί η Βαλέρια δεν ξεκολλάει με τίποτα από τον Πλάτανο και τι στο καλό είναι το Love Potion No 9, που πουλάει και πλουτίζει. Ο Τζώρτζης ακούει κάτι που φέρνει τον κόσμο του τούμπα, τούμπα όμως μοιάζει να ετοιμάζεται να φέρει και η Λούκια τα σχέδια της Ζαφείρως...

Πέμπτη 06/10 στις 20:00 - Επεισόδιο 24ο.

Η Λουκία έχει πάρει το αβγό κι είναι έτοιμη να φύγει από τον Πλάτανο, αλλά υπολογίζει χωρίς τον... Σίμο, που πάνω σε μια έμπνευση της στιγμής, την απάγει και την απειλεί, για να του το δώσει. Ο Ηλίας σπεύδει να βοηθήσει τον γιο του, και ο Σώτος με τον Πετράν, που μαθαίνουν τυχαία πως μπορεί να μη χάθηκε κάθε ελπίδα, σπεύδουν να βρουν την «αστυνόμο» Σουτζούκη πριν να είναι αργά.

Η Χρύσα μαθαίνει πως ο Κανέλλος πέρασε μια νύχτα πάθους με άλλη και το παίζει υπεράνω, την ώρα που οι Μαργαρίτηδες τα παίζουν όλα για όλα και καταφέρνουν να πάρουν το μισό αβγό στην κατοχή τους. Ο παπάς και η Τούλα είναι σε... μυστική αποστολή και παρακολουθούν τη Βαλέρια, ενώ τα δυο αδέρφια στήνουν ενέδρα έξω από το μπακάλικο, και παρακολουθούν τη Λουκία, η οποία πέφτει για δεύτερη φορά θύμα απαγωγής!

Παρασκευή 07/10 στις 20:00 - Επεισόδιο 25ο.

Το δίδυμο «Μαργαρίτης & Yιός» πανηγυρίζει για την επιτυχία του. Τα όνειρα του Ηλία και του Σίμου θα γίνουν πραγματικότητα, αφού έχουν πια στα χέρια τους το μισό υπερπολύτιμο αβγό Φαμπερζέ. Έχουν ανοίξει ακριβή σαμπάνια, έχουν πείσει με φτηνές δικαιολογίες τη Φιλιώ πως δεν τρέχει κάτι ύποπτο, και το μόνο που μένει είναι να βρεθεί αγοραστής, για να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή.

Ο Πετράν και ο Σώτος, πάλι, έχουν στριμώξει την αστυνόμο Σουτζούκη για να της πάρουν το άλλο μισό αβγό, και μεταξύ απειλών και... διαπραγματεύσεων, καταλαβαίνουν πως η Λουκία ουδεμία σχέση έχει με την Ελληνική Αστυνομία. Τα «μισά» καλά νέα φτιάχνουν τη διάθεση του Εγκεφάλου, που περιμένει πώς και πώς να παραλάβει το μισό αβγό του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έφυγα από το Διαφάνι και ήρθα στον...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Σουξέ στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Τα πάνω κάτω στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Share