Αλλάζει ο καλεσμένος του λόγω πένθους - Έκτακτη ανακοίνωση για την νέα εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1

Τι συμβαίνει με την πρεμιέρα του "Πρόσωπο με πρόσωπο"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Εκτός από το Ενώπιος Ενωπίω, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αναλάβει ακόμα μια εκπομπή στον ΑΝΤ1, (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού), η οποία θα φιλοξένει πρόσωπα, που θα μιλούν για το πολιτικό γίγνεσθαι, με τίτλο Πρόσωπο με πρόσωπο.

Ποιος είναι ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου που θα αλλάξει λόγω πένθους

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα, ο πρώτος καλεσμένος είχε προγραμματιστεί να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Λόγω του πένθους, που βιώνει η οικογένεια του ωστόσο, με τον θάνατο του πεθερού αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του και να μην κάνει τη δημόσια αυτή εμφάνιση.

Στην αλλαγή αυτή της στιγμής, το κανάλι και η παραγωγή αποφάσισαν να παίξουν κάποιες από τις συνεντεύξεις που ήδη έχουν κάνει με τον Αλέξη Κούγια ή τη Μιμή Ντενίση, αν δε βρεθεί κάποιο άλλο πρόσωπο.

Αλλάζει ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου λόγω πένθους
NDP Photos

Πρεμιέρα Ενώπιος Ενωπίω 6/10: Πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης με καλεσμένη την Άντζελα Γκερέκου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 6/10 στον ΑΝΤ1 η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω έχοντας στο τιμόνι όπως πάντα το Νίκο Χατζηνικολάου και ως πρώτη καλεσμένη μια πολύ δυνατή και πολυσυζητημένη προσωπικότητα, την Άντζελα Γκερέκου.

Η ηθοποιός έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις τόσο για την ζωή της όσο και για τον Τόλη Βοσκόπουλο και την περιουσία αυτού (δείτε εδώ όσα είπε). Ωστόσο, αναρωτιέστε κι εσείς τι κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB;

Η μάχη ήταν δύσκολη, η θέση του νικητή είναι μια οπότε... πρώτος έκατσε ο ALPHA με τους Πρωταγωνιστές που έκαναν 11,5% (11,1-13,8-11,8-13,4-11,4-7,5) στο δυναμικό κοινό ενώ δεύτερο το Love island του ΣΚΑΙ με 9,3% (6,6-8,8-9,5-9,3-9,7-10,8-10,7). Την πρώτη τριάδα έκλεισε ο Νίκος Χατζηνικολάου σημειώνοντας 8% (8,4-7,2-7,1-9,7-7,3-9,6-6,8-7,8-8,0).

Late Night

  • ALPHA: Πρωταγωνιστές 11,5
  • ΑΝΤ1: Ενώπιος Ενωπίω 8,0
  • ΣΚΑΪ: Love Island 9,3