GNTM 5 Highlights (11/10): Το φλερτ με τον νέο coach, ο τσακωμός και η δεύτερη αποχώρηση

Όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 Highlights (11/10): Το φλερτ με τον νέο coach, ο τσακωμός και η δεύτερη αποχώρηση

Το βράδυ της Τρίτης 11/10 άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 προβλήθηκε και ξετρέλανε το κοινό, παρά τις αιχμηρές δηλώσεις που πραγματοποιούνται εις βάρος μερικών μελών του σόου. Το πρώτο disadvantage δόθηκε, η δεύτερη δοκιμασία ολοκληρώθηκε και άλλη μία κοπέλα αποχώρησε από το σπίτι του διαγωνισμού.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο GNTM 5 την Τρίτη 11/10

Πιο έτοιμη από ποτέ η Αλεξία - Το advantage της θα φέρει τα πάνω κάτω στην σημερινή δοκιμασία

Ένα ακόμη επεισόδιο στο GNTM 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (11/10) όπου όπως είδαμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά η Αλεξία Τράικο η οποία κέρδισε και την καλύτερη φωτογραφία ήταν άκρως ενθουσιασμένη.

Μπορεί η πρώτη αποχώρηση να είναι γεγονός ωστόσο τα επίδοξα μοντέλα είναι έτοιμα πιο πολύ από ποτέ για να φτάσουν στον στόχο τους. Όπως είδαμε λοιπόν, κοιμήθηκε αγκαλιά με την φωτογραφία της, για να θυμάται αυτήν την μοναδική στιγμή.

Αλεξία Τράικο - GNTM 5

Η Κότυ "κατακερύνωσε" την Αλεξία - «Είναι πολύ ύπουλη αλεπού, σίγουρα έχει...»

Το βράδυ της Τρίτης (11/10) ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του GNTM 5 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Όπως παρακολουθήσαμε από το προηγούμενο (10/10) επεισόδιο η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι μοντέλων είναι γεγονός.

Βέβαια, ο ανταγωνισμός αν και είναι αρκετά νωρίς φαίνεται πως έχει ξεκινήσει για τα καλά να "φουντώνει" μιας και η Coty δεν δίστασε να μιλήσει με αρκετά αιχμηρό λόγο για την Αλεξία Τράικο αφού πιστεύει ότι είναι πολύ ύπουλη σαν χαρακτήρας και πώς θα κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει στρατηγικά μιας και έχει το advantage για την επόμενη φωτογράφιση.

«Η Αλεξία δεν είναι όπως φαίνεται, σίγουρα έχει στρατηγική και θα την χρησιμοποιήσει στο advantage της. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστεί και αν θα το δώσει σε κάποια που την θεωρεί αντίπαλό της ή καλύτερη τέλοσπάντων από εκείνη. Είναι γάτα είναι πονηρή και σίγουρα θα χρησιμποιήσει στρατηγική για το advantage ή disadvantage».

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Κότυ

Ασταμάτητη η Αλεξία - Δεν υπολόγισε φιλίες και έδωσε τα disadvantage

Στο πρώτο "κλικ" για την φετινή τηλεοπτική σεζόν του GNTM 5 η Αλεξία Τράικου ήταν η παίκτρια η οποία κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στην φωτογράφιση που παρακολουθήσαμε προεχθές (10/10).

Ως νικήτρια έχει τη δυνατότητα να διευκολύνει τον εαυτό της, αλλά και να παιδέψει κάποιες συμπαίκτριές της. Έτσι λοιπόν επέλεξε να δυσκολέψει τη Βικτώρια, τη Μάρα και τη Μαρίτα, με τις οποίες μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο στο σπίτι.

«Επέλεξα αυτά τα άτομα για το disadvantage για να δείξω ότι δε μου περνάει τίποτα απαρατήρητο, ότι έχω έρθει εδώ για έναν λόγο και δε με τρομάζει ο ανταγωνισμός. Το πηγαίνω έτσι όπως πρέπει.

Δε θα κοιτάξω τόσο πολύ να είμαι φιλική και αγαπησιάρα αυτά μπορούμε να τα δούμε μες το σπίτι και στην έξω ζωή μας. Εδώ πέρα έχουμε έρθει για έναν λόγο, για να γίνω το επόμενο Greece's Next Top Model».

Οι παίκτριες που πήραν το disadvantage στο GNTM 5

"Κοκκίνησε" από ντροπή ο Χρήστος Μπίμρπας με διαγωνιζόμενη που τον φλέρταρε - Ήρθε σε δύσκολη θέση

Η δεύτερη φωτογράφιση για το φετινό GNTM 5 είναι γεγονός μιας και τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να έρθουν αντιμέτωπα για μιας ακόμη δοκιμασία αποχώρησης. Συγκεκριμένα το concept είναι ένα στυλιστικό ταξίδι στα drive through diners της Αμερικής των 60’s.

Μάλιστα, τα κορίτσια κλήθηκαν να μπουν στο ρόλο μιας σερβιτόρας εκείνης της εποχής και να σερβίρουν στον οδηγό Χρήστο Μπίρμπα (δείτε εδώ τις σπουδές του πριν γίνει μοντέλο) την pizza, που έχει παραγγείλει.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της Κότυ, εκείνη δήλωσε ότι ένιωσε ότι φλέρταρε με τον coach της. Το ίδιο συνέβη και με τα υπόλοιπα κορίτσια, αφού αυτό ήταν και το concept της φωτογράφισης.

Ωστόσο, στο τέλος της δοκιμασίας η Μαίρη Βυτινάρος δεν δίστασε να πει στον στον Χρήστο Μπίρμπα: «Όχι πολλά σουσου με όλες» και εκείνος απάντησε ότι αυτό είναι δουλειά.

Μαίρη Βιτυνάρος

Η ανακοίνωση του Τάσου Σοφρωνίου τάραξε τα επίδοξα μοντέλα - Διαγωνιζόμενη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Οι εξελίξεις και στο χθεσινό (11/10) επεισόδιο του GNTM 5 είναι άκρως καταιγιστικές καθώς σημειώθηκε ένας νέος τραυματισμός μετά από εκείνον που είχε η Γρηγοριάνα Πλύτα καθώς της έπεσε ένα βαρύ αντικείμενο στο πόδι με αποτέλεσμα να κουτσαίνει.

Μεταξύ άλλων, το θύμα αυτή τη φορά ήταν η Κάτια Κιζίμα καθώς ο Τάσος Σοφρωνίου ανακοίνωσε την ώρα του σετ πως αναγκάστηκε να αποχωρήσει καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τη λεκάνη της από την πόρτα του βαν που έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω της, λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, η ίδια εμφανίστηκε στο πλατό μαζί με τα υπόλοιπα επίδοξα μοντέλα ωστόσο δεν είχε κάποια λήψη μαζί της αφού δεν πρόλαβε. εξαιτίας της κατάστασής της. Έτσι λοιπόν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως θα προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση, αν δεν έχουν αντίρρηση και οι υπόλοιπες κοπέλες, οι οποίες τελικά συμμφώνησαν με την απόφαση.

GNTM 5 - Κάτια Κιζίμα

Έντονος καβγάς μεταξύ της Βίκυς Καγιά και του Γιώργου Καράβα - «Είσαι στα καλά σου παιδί μου;»

Το φετινό GNTM 5 φαίνεται πως έχει αλλάξει ιδιαίτερα μιας και η κριτική επιτροπή είναι πιο αυστηρή από ποτέ. Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενες εμφανίστηκαν στο πλατό του ριάλιτι για δεύτερη φορά προκειμένου να δουν πώς τα πήγαν στην δοκιμασία της αποχώρησης.

Ωστόσο, όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγο υπήρξε έντονη διαφωνία ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα την ώρα που έκριναν την Εβελίνα. Σε αυτό που δε συμφώνησαν οι δυο κριτές ήταν στη στάση σώματος που είχε το νεαρό μοντέλο στη φωτογραφία.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά εμφανώς εκνευρισμένη είπε: «Δε ξέρω τι εννοεί ο Γιώργος, μάλλον βλέπει όνειρα!». Φυσικά η λογομαχία δεν σταμάτησε μόνο εκεί.

Συγκινεί η Μιχαέλα με την εξομολόγησή της - «Δεν μπορούσα να φέρω στον κόσμο άλλο παιδί»

Στο χθεσινό (11/10) επεισόδιο του GNTM 5 η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή θέλησε να κάνει μια σπάνια εξομολόγηση καθώς "άνοιξε" την καρδιά της και αναφέρθηκε για την κόρη της η οποία βρίσκεται επίσης στο παιχνίδι. Δείτε επίσης εδώ ποια παίκτρια αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη η οποία έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Με στηρίζει το team, τα κορίτσια είναι υπέροχα και νιώθω ένα από αυτά. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα κορίτσια.

Δεν μπορούσα στη ζωή να φέρω στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και τώρα έχω 19 κοπέλες εδώ μέσα. Πραγματικά είναι μεγάλη κουβέντα αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω 19 κόρες».

Μιχαέλα Μαρλή

Αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες και σπάραξε στο κλάμα

Για μια ακόμη φορά το επεισόδιο του GNTM 5 τα είχε όλα μέσα μιας και οι εξελίξεις έτρεχαν με γοργούς ρυθμούς ολοένα και περισσότερο. Ωστόσο, οι παίκτριες έπρεπε να έρθουν αντιμέτωπες με μια νέα δοκιμασία αποχώρησης όπου μια διαγωνιζόμενη τραυματίστηκε σοβαρά.

Τις χειρότερες φωτογραφίες στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5 τις είχαν οι: Νάγια, Δέσποινα και Τζούλια. Τελικά εκείνη η οποία έπρεπε να αποχωρήσει ήταν η Νάγια η οποία δεν περίμενε την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

«Από τη μία θέλω να γυρίσω στους δικούς μου, που έχω να τους δω καιρό και μου λείπουν, από την άλλη εννοείται ήθελα να συνεχίσω! Θα συνεχίσω έξω. Θα κάνω πολλά πράγματα έξω! Όλο αυτό το ταξίδι γενικά ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από όλα αυτά που έχω ζήσει.

Περίμενα τόσο καιρό να το ζήσω. Το έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα πότε θα βρεθώ εγώ εκεί και ακόμα μέχρι και σήμερα δεν το έχω πολύσυνειδητοποιήσει!».