J2us: Λίγοι το παρατήρησαν - Σάλος στο διαδίκτυο με την κίνηση της Κατερίνας Στικούδη στο show του Σαββάτου 19/11

Εσύ το είδες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2us: Λίγοι το παρατήρησαν - Σάλος στο διαδίκτυο με την κίνηση της Κατερίνας Στικούδη στο show του Σαββάτου 19/11

Πολλά συνέβησαν κατά την διάρκεια του J2us (δείτε εδώ τo καυτό φιλί της Γαρμπή και του Σχοινά) αλλά αυτό που τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν όταν η Κατερίνα Στικούδη μοίραζε δώρα στο Instagram μέσα από το τάμπλετ που κρατούσε. Αυτό που πρόσεξαν οι τηλεθεατές είναι ότι το μοντέλο και ηθοποιός κρατούσε ανάποδα το τάμπλετ, γνωστής μάρκας του οποίου το λογότυπο πολύ εύκολα ξεχωρίζει όταν είναι ανάποδα.

Στην περίπτωση του Instagram και του Twitter δεν υπάρχει αυτόματη περιστροφή της οθόνης όταν κάποιος κρατήσει τη συσκευή του ανάποδα, όπως λχ υπάρχει στο Youtube. Έτσι τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά για το κατά πόσο ο διαγωνισμός για τα δώρα είναι έγκυρος.

Τα tweets που ακολούθησαν για το J2us

Νίκος Κοκλώνης: «Έκανα 150.000.000€ τζίρο τον μήνα»

Πριν από 2 χρόνια σε συνέντευξή του ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που πέρασε, όταν τα έχασε όλα. Μάλιστα, έδωσε και λεπτομέρειες, ενώ μοιράστηκε τα συναισθήματα του.

«Ξεκίνησα από τον Πειραιά από μία κανονική οικογένεια. Δεν μου έλειπε τίποτα αλλά είχαμε και τα κανονικά προβλήματα. Όταν έκανα την AirFastTickets αυτό απογειώθηκε. Κάποια στιγμή έφτασα να κάνω 5.000.000€ τζίρο την ημέρα», είπε αρχικά και συνέχισε:

Νίκος Κοκλώνης OPEN χρεοκοπία

«Πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, ένιωθα ότι είμαι ο Θεός. Έλεγα "ποιος μπορούσε να με χτυπήσει εμένα μετά από 150.000.000€ τζίρο τον μήνα;", 1.700 προσωπικό σε όλο τον κόσμο. Στα όπα όπα τους είχα όλους. Μόλις τα έχασα όλα ήταν πολύ δύσκολο. Όχι το να ισορροπήσω μέσα μου το τι θα γίνει με την εταιρεία αλλά πώς θα διαχειριστώ τους δικούς μου και τους αγαπημένους μου που έπρεπε να τους πω - γιατί δεν πίστευαν - ότι δεν έχω κρύψει τα λεφτά μου κάτω από μαξιλάρια και στρώματα αλλά πραγματικά δεν έχω. Προσπάθησα να τα καταφέρω μόνος μου. Τότε ήμουν ερωτευμένος φουλ και αυτό με κράτησε.

Τα είχα χάσει όλα, δεν είχα ούτε για εισιτήριο αλλά δεν με ένοιαζε γιατί ήμουν τόσο ερωτευμένος. Τι να μου έκαναν τα λεφτά; Αφού περνάω μία φάση κατάθλιψης, παχαίνω, αδυνατίζω είπα ότι δεν πρέπει να το βάλω κάτω. Στο κάτω – κάτω της γραφής τα είχα και χθες; Μόνος μου τα έκανα μόνος μου θα τα ξανακάνω. Πάμε λοιπόν να προσπαθήσω από την αρχή».