«Είσαι μ@λ@κας μωρέ;» - Η επική φάρσα του Αντίνοου Αλμπάνη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Είχε κλάψει από τα γέλια δίπλα του ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είσαι μ@λ@κας μωρέ;» - Η επική φάρσα του Αντίνοου Αλμπάνη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Μετά το 15/12 φινάλε της σειράς Maestro (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε) ξεκίνησε η εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA έχοντας ως καλεσμένο έναν από τους πρωταγωνιστές, τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Να σημειώσουμε πως έχει γίνει χαμός με το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες και φυσικά τρένταρε στις πρώτες θέσεις του twitter (δείτε εδώ τα σχόλια του κόσμου).

Η επική φάρσα του Αντίνοου Αλμπάνη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, για το πιο συγκινητικό μήνυμα που έχει λάβει στα social media ενώ μάλιστα λίγο αργότερα ο παρουσιαστής του ζήτησε να πάρει τηλέφωνο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και να τον ρωτήσει αν τώρα που η σειρά θα προβληθεί στο Netflix χρειάζεται να κάνει συμβόλαιο και στη σκυλίτσα του, την Blue που παίζει στο σίριαλ, για το αν το γάβγισμα είναι διεθνής γλώσσα και αν θα της κολλάνε ένσημα, ερωτήσεις που υποτίθεται τις έκανε ο δικηγόρος του.

Φυσικά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έπαθε την πλάκα του και ενώ στην αρχή του απαντούσε σοβαρά, μετά κατάλαβε ότι πρόκειται για φάρσα λέγοντάς του ότι λέει βλακείες.

Μάλιστα, την ώρα ώρα, ο Αντίνοος αποκάλυψε και την αντίδραση που είχε όταν έμαθε ότι το Maestro πάει στο Netflix και για το αν θα τον ενδιέφερε μια καριέρα στο εξωτερικό.

«Ήταν κάτι που το γνωρίζαμε σαν πιθανότητα πολύ καιρό, οπότε όταν ανακοινώθηκε, ενώ ήταν κάτι που το ξέραμε, εγώ ήμουν στη Θεσσαλονίκη για παραστάσεις και με συνεπήρε κι εμένα αυτό το κύμα ενθουσιασμού λες και πήραμε την Eurovision. Θυμάμαι βγήκα στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και έκανε ένα story ουρλιάζοντας από χαρά γιατί είναι μια επιβράβευση μιας δουλειάς, η οποία πολύ δύσκολη και απαιτητική», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο ηθοποιός λέει ανοιχτά τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα και αυτό στάθηκε αφορμή για να το αρπάξει και να τον φιλήσει στο στόμα (δείτε εδώ το βίντεο)!