«Ήταν σπουδαίος» - Βαρύ το κλίμα σήμερα 30/12 στο Happy Day! Ανακοίνωσαν τον θάνατό του

Η συγκινητική αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή και των συνεργατών της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήταν σπουδαίος» - Βαρύ το κλίμα σήμερα 30/12 στο Happy Day! Ανακοίνωσαν τον θάνατό του

Με μια δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε σήμερα 30/12 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή την εκπομπή της, Happy Day, με την ίδια και τους συνεργάτες της να μιλούν για μια απώλεια που έχει γίνει ήδη γνωστή από χθες 29/12 και έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αρχικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με πλατύ χαμόγελο και τόνισε πως νιώθουν μεγάλη χαρά που δουλεύουν σήμερα και κρατούν παρέα στους τηλεθεατές, παρόλο που οι περισσότεροι συνάδελφοί τους δεν δουλεύουν τις ημέρες αυτές λόγω εορτών.

Ανακοίνωσαν σήμερα 30/12 τον θάνατό του στο Happy Day

Αμέσως μετά, όμως, η Σταματίνα αναφέρθηκε στον θάνατο του θρύλου του ποδοσφαίρου, του Πελέ, ο οποίος χθες άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών. Ο ίδιος εδώ και χρόνια μάχη έδινε την δική του μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ωστόσο η υγεία του επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ το σπαρακτικό αντίο της κόρης του).

Μάλιστα, το νοσοκομείο του Σάο Πάολο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά την είδηση αυτή εξέδωσαν και το ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα η αιτία του θανάτου του: «Ο Πελέ πέθανε στις 15:27 τοπική ώρα λόγω πολλαπλής ανεπάρκειας των οργάνων του, που προκλήθηκε από τον καρκίνο του παχέους εντέρου».

Ο Κώστας Φραγκολιάς επέλεξε όπως είδαμε σήμερα να φορέσει προς τιμήν του μια μπλούζα με το όνομα του Πελέ και είπε έπειτα μερικά συγκινητικά λόγια για τον ποδοσφαιριστή. Ανέφερε λοιπόν πως τα τελευταία 4 χρόνια περνάει ζόρικα με την υγεία του και τον τελευταίο μήνα χρειάστηκε να νοσηλευτεί, τονίζοντας πάνω από όλα όμως πόσο σπουδαίος και κορυφαίος ποδοσφαιριστή (Τον Πελέ αποχαιρέτησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μια συγκινητική ανάρτησή του).