Παγωμένη στον αέρα του Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη - «28 χρόνια στην εκπομπή, δεν το έχω ξαναδεί! Θέλω να με πιστέψετε»

Η υπόθεση που την έχει συγκλονίσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παγωμένη στον αέρα του Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη - «28 χρόνια στην εκπομπή, δεν το έχω ξαναδεί! Θέλω να με πιστέψετε»

Μουδιασμένη εμφανίστηκε στην έναρξη της χθεσινοβραδινής 24/3 της εκπομπής, Φως στο Τούνελ (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), η Αγγελική Νικολούλη. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα θέλησε να ξεκινήσει με τον προλογισμό των θεμάτων.

Χθες λοιπόν η εκπομπή ασχολήθηκε κυρίως με μια συγκεκριμένη υπόθεση στην Χαλκιδική, με την Αγγελική Νικολούλη να επισημαίνει έντρομη πως δεν έχουν ξαναδεί να συμβαίνει κάτι παρόμοιο.

Παγωμένη στην έναρξη του Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη

«Καλησπέρα, σε λίγο φίλοι μου η μέρα αλλάζει. 25η Μαρτίου. Εμείς είμαστε εδώ, στο Τούνελ, με δύσκολες έρευνες μες την νύχτα με δύο υποθέσεις που είναι πραγματικά ιδιαίτερες. Ένας νέος οδηγός, βγήκε ζωντανός μέσα από το αμάξι του, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που έγινε στην Χαλκιδική.

Θέλω να με πιστέψετε, δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Από εκείνη την ώρα παίζεται ένα απίστευτο θρίλερ που ειλικρινά τόσα χρόνια, 28 χρόνια στην εκπομπή, δεν το έχω ξαναδεί. Βρήκαμε τους μάρτυρες, πώς τον είδαν και πώς τον έχασαν μέσα από τα μάτια τους και όλα όσα μας λένε είναι σοκαριστικά, το λιγότερο που μπορώ να πω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη κατά την έναρξη της εκπομπής της.

Τα κλάματα στον αέρα της προηγούμενης εκπομπής

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 17/3 μέσα από τη συχνότητα του MEGA και η Αγγελική Νικολούλη με την ομάδα της ασχολήθηκαν με την υπόθεση του Αρουτινιάν Αραϊκ από τη Θεσσαλονίκη που αγνοείται.

Στο ξεκίνημα λοιπόν της εκπομπής, συνδέθηκαν ζωντανά με την συμπρωτεύουσα όπου η οικογένεια και οι συγγενείς του αγνοούμενου παρέα έκαναν έκκληση για βοήθεια έτσι ώστε να βρεθεί και να γυρίσει σπίτι του.

Όταν ωστόσο ξεκίνησε η επικοινωνία τους, η ξαδέλφη του αγνοούμενου "λύγισε" και ξέσπασε σε κλάματα με την Αγγελική Νικολούλη να κόβει την σύνδεση τους.

«Γεια σας, καλησπέρα. Παρακαλάμε πάρα πολύ. Είμαι η πρώτη του ξαδέλφη και αν κάποιος...», είπε εμφανώς καταρρακωμένη, με την παρουσιάστρια να σχολιάσει «Η κοπέλα είναι συγκινημένη. Στη σκέψη και μόνο γιατί έχει περάσει πολλά η οικογένεια. Έχει περάσει πολλά η οικογένεια, τώρα, τι να λέμε, Ναταλία μου».

Η γυναίκα λοιπόν ζήτησε συγγνώμη με την Αγγελική Νικολούλη να της απαντάει «Μα τι λες τώρα, αγάπη μου; Τι συγγνώμη ζητάς; Είναι ο πόνος που ξεχειλίζει γιατί είναι ιδιαίτερη η υπόθεση».

«Αν κάποιος τον έχει δει, τον είχε δει τουλάχιστον κάπου να μας το πούνε» συμπλήρωσε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Εντάξει, κορίτσι μου γλυκό. Θα έρθω πάλι κοντά σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, κορίτσι μου γλυκό» ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής Φως στο Τούνελ και διεκόπη η ζωντανή σύνδεση τους.

Δείτε επίσης: «Τα λόγια είναι περιττά! Ότι κι να πω...» - "Μουδιασμένη" στην έναρξη του Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη!