Ο ΑΝΤ1 μειώνει την προβολή του The 2night show - Τι συμβαίνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αλλαγές στο κανάλι του Αμαρουσίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο ΑΝΤ1 μειώνει την προβολή του The 2night show - Τι συμβαίνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από το 2015 μέχρι σήμερα παρουσιάζει το The 2night Show, που προβάλλεται με επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με αρκετά διάσημα πρόσωπα να περνούν από το πλατό του παρουσιαστή για συνέντευξη.

Σύμφωνα ωστόσο με το Πρωινό μας του ΣΚΑΙ φέτος, η late night εκπομπή θα δει μια μεγάλη αλλαγή, έπειτα από απόφαση που πήρε ο σταθμός του Αμαρουσίου.

Για πιο λόγο μειώνεται το The 2night show

Όπως ειπώθηκε, πρώτος που θα κάνει αλλαγές λόγω των εκλογών (δείτε πότε θα γίνουν) είναι ο ΑΝΤ1 και η αλλαγή αυτή θα αφορά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αποφασίσθηκε λοιπόν, η σεζόν να πάρει παράταση μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Με σκοπό λοιπόν να φτάσει η εκπομπή μέχρι τον Ιούλιο, θα μειωθεί και δεν θα προβάλλεται πλέον τις Τετάρτες. Όσον αφορά τον Εκατομμυριούχο, θα προβάλλεται καθημερινά στην θέση του Ράδιου Αρβύλα (δείτε πότε κάνουν φινάλε).

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1 με την Σκορδά & τον Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει βρεθεί στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας των αιχμηρών του δηλώσεων για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, αλλά και λόγω της συνέντευξης που έκανε στην Ελένη Τσολάκη, στην οποία έκανε μία δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις (δείτε εδώ τι της είπε αναλυτικά).

Το θέμα αυτό προβλήθηκε, λοιπόν στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, με την Μενεγάκη να απορεί: «Ξαφνιάζομαι, δεν το θεωρώ κακό, ευγενής είναι πάντα, που μπαίνει σε αυτή τη συζήτηση ο Γρηγόρης. Τελικά μας θέλουν να κάνουμε σχόλια, να παίρνουμε θέση, να μπαίνουμε σε ερωτήματα τα οποία δείχνουν ότι "το παράκανε, δεν ήταν ευγενική με τον καλεσμένο της αυτή"; Πώς πρέπει να συμπεριφερθεί ένας παρουσιαστής, λοιπόν, για να είναι εντάξει και να τους έχει και ικανοποιημένους όλους;».

Με αφορμή, λοιπόν, αυτές τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας, ξεκίνησε ολόκληρη συζήτηση στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ το πρωί της Παρασκευής 31/3, με την Φαίη Σκορδά να καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν είναι ένας άνθρωπος που κρατά κακία, διότι διαφορετικά θα μιλούσε και σε εκείνη πολύ άσχημα.

«Έφερε σε μία άβολη θέση την καλεσμένη του. Έστειλα μήνυμα στην Ελένη τσολάκη και την ρώτησα τι εννοούσε και μου απάντησε για το Happy Day. Θεωρώ ότι δεν κατάλαβε και ούτε κι εμείς καταλάβαμε, σε τι ακριβώς αναφερόταν ο Γρηγόρης. Εγώ πιστεύω ότι κάτι είχαν πει τότε, που τον είχε πειράξει πολύ και αυτό το είχε κρατήσει. Γιατί το κάνει αυτό», επισήμανε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Και τότε εκείνη του απάντησε: «Αν είναι έτσι, σε έναν άνθρωπο που θα έπρεπε να την πει και να μην του φερθεί καλά σε συνέντευξή του, θα ήταν σε μένα, που έχουμε περάσει στη σχέση μας χίλια μύρια. Σε πληροφορώ σαν οικοδεσπότης ήταν άριστος. Δεν μπορεί να είναι αυτό τακτική του. Αν σε κάποιον θα έπρεπε να είχε επιτεθεί όταν είχα πάει να δώσω συνέντευξη, θα ήταν σε μένα.

Θυμάσαι τι τίτλοι υπήρχαν με εμένα και τον Γρηγόρη παλιά; Θυμάμαι και φορά που, επειδή το στούντιο ήταν δίπλα στον ίδιο χώρο, εγώ έφυγα από το καμαρίνι 5 ή 6 η ώρα και με πέτυχε εκεί. Με έπιασε και μιλούσε πολύ γλυκά και συμβουλευτικά, δεν είναι από τους άνθρωπος που το κρατάει».