Έγινε γνωστό πριν από λίγο - Νέα αποχώρηση από το κανάλι του OPEN

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έγινε γνωστό πριν από λίγο - Νέα αποχώρηση από το κανάλι του OPEN

Αυτή η χρονιά αποδείχθηκε πολύ διαφορετική και έντονη για το κανάλι του OPEN, καθώς πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές στις εκπομπές και στα προγράμματα, πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Οι αποχωρήσεις, μάλιστα, των παρουσιαστών, αλλά και μεγαλοστελεχών, όπως ο Γιάννης Λάτσιος (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο), δημιούργησαν εντάσεις και ανησυχία.

Την Τετάρτη 16/8, όμως, ανακοινώθηκε μία ακόμη. Πρόκειται για δημοσιογράφο της πρωινής ζώνης του σταθμού, ο οποίος εργάστηκε σε αυτόν για ένα χρόνο. Ο λόγος για τον Γιώργο Σιαδήμα, από την εκπομπή "Τώρα μαζί". Ο ίδιος δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Σιαδήμα στο OPEN

Επικρατέστερο όνομα είναι αυτό του Σπύρου Φρεμεντίτη, ο οποίος καλύπτει το οικονομικό ρεπορτάζ και αυτό το καλοκαίρι ήταν ένας από τους αντικαταστάτες του Παναγιώτη Στάθη και Δημήτρη Καμπουράκη στην ενημερωτική ζώνη, όσο εκείνοι κάνουν τις διακοπές τους.

Ποιος αναλαμβάνει την καθημερινή πρωινή ζώνη του καναλιού μετά την Μπέττυ Μαγγίρα

Μία από τις πιο σημαντικές αποχωρήσεις είναι και εκείνη της Μπέττυς Μαγγίρα, η οποία είχε αναλάβει την καθημερινή πρωινή ζώνη του σταθμού και πλέον η θέση της έμεινε κενή (δείτε εδώ το παρασκήνιο και το νέο της βήμα).

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη το οποίο προβλήθηκε στο Καλοκαίρι Yes, καλύφθηκε ήδη και το πρόσωπο που θα πάρει την θέση της μελαχρινής παρουσιάστριας είναι η Ελένη Τσολάκη που βρισκόταν μέχρι τώρα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει "κλείσει" και η ομάδα της, η οποία δεν θα είναι ίδια με παλιά, αφού φαίνεται πως όλοι μεταφέρονται στο πάνελ της Φαίης Σκορδά. Έτσι, λοιπόν, η νέα παρέα της Ελένης Τσολάκη θα είναι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Μαίρη Αυγερινοπούλου, όπως και ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο μόνος από την προηγούμενη συνεργασία.

Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, όμως αυτό αναμένεται να συμβεί την πρώτη Σεπτεμβρίου και η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 11/9.