Θα παρουσιάζει πρωινή εκπομπή στο Open - ''Σούσουρο'' με την ανακοίνωση του σταθμού για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο

Και όμως!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θα παρουσιάζει πρωινή εκπομπή στο Open - ''Σούσουρο'' με την ανακοίνωση του σταθμού για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο

Λίγο πριν φύγει και επίσημα ο Αύγουστος τα τηλεοπτικά πρόσωπα έχουν επιστρέψει στις βάσεις τους, καθώς ο Σεπτέμβρης είναι πλέον πολύ κοντά και πρόκειται για τον μήνα με τις πρεμιέρας για τα περισσότερα προγράμματα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από τα κανάλια διαδέχονται η μία την άλλη και έτσι τη Δευτέρα 28/8 το Open με δελτίο τύπου έκανε γνωστό, πως καλωσορίζει στο δυναμικό του τον δημοσιογράφο, Σπύρο Χαριτάτο.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος αναλαμβάνει την παρουσίαση πρωινής ενημερωτικής εκπομπής το Σαββατοκύριακο μαζί με την εξίσου έμπειρη Ευλαμπία Ρέβη (δείτε εδώ ποιος ήταν ο συμπαρουσιαστής της).

Η επίσημη ανακοίνωση του Open

«Ο Σπύρος Χαριτάτος στο ΟΡΕΝ

Το OPEN καλωσορίζει τον Σπύρο Χαριτάτο, δημοσιογράφο με μακρά και επιτυχημένη πορεία.

Θα αναλάβει, μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη, την παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, "Τώρα μαζί".

Ο Σπύρος Χαριτάτος διήνυσε πολλά "χιλιόμετρα" στο μάχιμο, ελεύθερο και αστυνομικό ρεπορτάζ, πριν αναλάβει την παραγωγή και παρουσίαση εκπομπών στον ΑΝΤ1, το MEGA, την ΕΡΤ, το STAR, το Epsilon και το Extra Channel.

Επίσης, εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Alpha, Real, Flash και Status, καθώς και στην εφημερίδα "Ελεύθερος".

Με τη μεγάλη εμπειρία του και τις σημαντικές δεξιότητές του θα συμβάλει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της δημοσιογραφικής ομάδας του Ανοιχτού Καναλιού», αναγράφει η ανακοίνωση του σταθμού.

Σπύρος Χαριτάτος

«Έχω συνεργαστεί με άνθρωπο που με είχε διασύρει»

«Έχω καθαρίσει σπίτι, έχω δουλέψει στην οικοδομή, ζούσα από αυτά. Τα έκανα για να σπουδάσω στην αρχή δημοσιογραφία μετά χρειάστηκε να μείνω άνεργος ήταν ένα προσωπικό στοίχημα να επιστρέψω κάτω από άλλες συνθήκες στη δημοσιογραφία έπρεπε να να βρω να κάνω κάτι άλλο.

Είχα απορροφηθεί τόσο από τη μουσική πιθανόν θα ήμουν στη νύχτα, ήμουν ραδιοφωνικός παραγωγός. Θα είχα ένα μαγαζί δικό μου, θα ακολουθούσα τις διαδρομές της μουσικής. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια συνάντησε και κακές στιγμές σε συνεργασίες.

«Έχω συνεργαστεί με άνθρωπο που με έχει διασύρει που έχει συντονίσει ομάδα ανθρώπων που με έχει διασύρει. Μου ζήτησε να συνεργαστούμε επειδή ήταν σε ανάγκη. Δεν ήξερε ότι το ήξερα, αλλά με ξανά διέσυρε μετά».