"Πονοκέφαλος" του Ατζούν το "I'm a celebrity, get me out of here" - Ο ρόλος του Γιώργου Λιανού και τα προβλήματα

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ο ΣΚΑΙ, μετά το Survivor All Star έρχεται να παρουσιάσει ακόμη ένα πολυσυζητημένο ριάλιτι που θα φέρει τα πάνω κάτω στα νούμερα τηλεθέασης. Ο λόγος για το "I'm a celebrity… get me out of here" για το οποίο έχει ήδη βγει επίσημη ανακοίνωση και θα βγει στον αέρα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία σε παραγωγή του ITV, ενώ έχει μεταδοθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως Αυστραλία, Γερμανία, Μεξικό, Ρουμανία, Φιλανδία, Γαλλία, Ινδία, Ολλανδία, Σουηδία, Η.Π.Α. κ.ά και έχει λάβει πολλά τηλεοπτικά βραβεία, μεταξύ των οποίων και βραβεία BAFTA.

Οι συμμετέχοντες σε αυτό θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον άνετο τρόπο ζωής τους για να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι επιβίωσης στην καρδιά της ζούγκλας. Για να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση, θα πρέπει να δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις, να έρθουν αντιμέτωποι με οριακές αποφάσεις, αλλά και να ολοκληρώσουν «ανατριχιαστικές» δοκιμασίες!

Τι συμβαίνει όμως με το ελληνικό I'm a celebrity… get me out of here και έπιασε "πονοκέφαλος" τον Ατζούν;

Μπορεί σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο Γιώργος Λιανός να είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι, ωστόσο δεν μπορεί να βρεθεί ο συμπαρουσιαστής. Τελευταία πρόταση έγινε στον Φάνη Λαμπρόπουλο, την οποία όμως απέρριψε.

Πρόταση επίσης έγινε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και στον Σάκη Κατσούλη την οποία δεν δέχτηκε, αφού κιόλας ανοίγει ορίζοντες στην πολιτική (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με την Espresso προβλήματα υπάρχουν και με τους διαγωνιζόμενους, παρά τα καλά χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει ο τούρκος παραγωγός. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, αυτό οφείλεται στο concept, αφού θα περάσουν δύσκολες δοκιμασίες.

Το σίγουρο είναι ωστόσο πως το επόμενο διάστημα πρέπει να κλείσουν τα ονόματα και να φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο.