Maestro: Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς!

Νέες σκηνές σε Αθήνα και Παξούς!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Maestro: Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς!

Την περσινή σεζόν κέρδισε αδιαμφισβήτητα τις εντυπώσεις, μαζί με πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης, και μία θέση ανάμεσα σε αναγνωρισμένες παραγωγές του εξωτερικού. Ο λόγος φυσικά για την αγαπημένη δραματική σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τη συχνότητα του MEGA αλλά έκτοτε χάραξε διεθνή πορεία και έγραψε ιστορία ως η πρώτη ελληνική παραγωγή που καταφέρνει να μπει στο Netflix.

Μετά από τους επαίνους της πρώτης σεζόν, καθώς και το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο ήταν δεδομένο ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου έχουν ξεκινήσει (διαβάστε εδώ την ανάρτηση του δημιουργού από τους Παξούς) και συνεχίζονται αυτές τις μέρες με εντατικούς ρυθμούς. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του καστ και του συνεργείου βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων και επέστρεψε στους ειδυλλιακούς Παξούς.

Χάρις Αλεξίου
Η Χάρις Αλεξίου επιστρέφει στον δεύτερο κύκλο

Οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο του Maestro συγκλονίζουν

Οι ιστορίες των ηρώων συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές και στον δεύτερο κύκλο. Διαβάστε εδώ τέσσερα spoilers για τα επεισόδια που έρχονται μέσα στους επόμενους μήνες, και εδώ ποια ηθοποιός ετοιμάζεται να «εισβάλλει» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA. Ακολουθούν backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Αθήνα και στους Παξούς με τους πρωταγωνιστές της σειράς και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όπως πάντα, σε διπλό ρόλο, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Παπακαλιάτης Λούλης Σκαφιδά
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον Χρήστο Λούλη και τη Στεφανία Γουλιώτη
maestro backstage
Maestro backstage
Maestro backstage
maestro backstage
maestro backstage