Survivor 4: Δείτε για πρώτη φορά τι ψήφισαν Τζέιμς - Μαριαλένα - Μπάρτζης - Μακρόπουλος - Παππάς

Στα μαχαίρια οι Μπλε και όχι άδικα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Δείτε για πρώτη φορά τι ψήφισαν Τζέιμς - Μαριαλένα - Μπάρτζης - Μακρόπουλος - Παππάς

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor 4», η μπλε ομάδα έχασε την ασυλία και αναγκάστηκε να δώσει την Ελευθερία Ελευθερίου ως υποψήφια. Η εκπομπή «Love it» έδειξε για πρώτη φορά τι ψήφισαν χθες ο Τζέιμς, η Μαριαλένα, ο Μπάρτζης, ο Μακρόπουλος και ο Παππάς.

Και οι πέντε παίκτες εννοείται πως ψήφισαν την Ελευθερία. Ο λόγος ήταν η συμπεριφορά της στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού και η απόφασή της να απομακρυνθεί από την ομάδα της.

Μάλιστα, ο Μπάρτζης τόνισε πως θα ήθελε να ψηφίσει τη Μαριπόζα, όπως έκανε και την προηγούμενη φορά, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε στο χθεσινό επεισόδιο.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Survivor 4» spoiler: Αποχώρησε η Κρεμλίδου

Παρελθόν από το «Survivor 4» αποτελεί η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, κάτι το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες! Το βράδυ της Δευτέρας, είδαμε την παίκτρια των «Μπλε», για δεύτερη σερί μέρα, να λιποθυμάει και να φεύγει για το νοσοκομείο!

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο δεν την είδαμε να επιστρέφει και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως η κατάστασή της εμπνέει ανησυχία και θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός!

Το Youweekly.gr είναι το πρώτο site που από τη Δευτέρα το πρωί σας είχε ενημερώσει ότι η Μαριπόζα έχει αποχωρήσει από το «Survivor»! Μάλιστα, τονίσαμε πως, μέσα στις επόμενες μέρες, θα έχει νέο επεισόδιο με την υγεία της και η παραγωγή θα τη στείλει εκτός παιχνιδιού! Έτσι κι έγινε! Μαριπόζα τέλος από το «Survivor» και δεν πρόκειται να επιστρέψει!

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου παθαίνει συχνά κρίσεις πανικού μέσα στο παιχνίδι κι αυτό είχε ανησυχήσει τόσο την ίδια όσο και την παραγωγή! Ωστόσο, δεν ήθελε να φύγει στα δύσκολα, ήθελε να κάτσει και να παλέψει! Όμως οι δυνάμεις της την άφησαν! Πλέον δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της και η μεταφορά της αλλά και παραμονή της στο νοσοκομείο ήταν δεδομένη!

Η απόφαση έχει παρθεί και οι γιατροί... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr