Survivor 4: Νικήτρια της ατομικής ασυλίας η Καρολίνα

Tα παράτησε ο Γιώργος Κοψιδάς

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Νικήτρια της ατομικής ασυλίας η Καρολίνα

Στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, νικήτρια ήταν η Μπλε ομάδα και έτσι η Κόκκινη πήγε σε ατομικό αγώνισμα το οποίο κέρδισε η Καρολίνα.

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας έχουμε δει άλλους παίκτες να αποφεύγουν να πάρουν την ευθύνη να «δώσουν» έναν συμπαίκτη τους, κι άλλους να θεωρούν πως αυτό πρέπει να γίνει.

Αυτή τη φορά στην τελική δυάδα με την Καρολίνα ήταν το Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος όπως αποδείχτηκε παράτησε τον αγώνα.

Όταν τον ρώτησε ο Λιανός σχετικά με αυτό δήλωσε πως επειδή υπάρχουν κάποια προβλήματα στη καλύβα δεν θέλει να είναι αυτό που θα «δείξει» κάποιον.

Νικήτρια της ατομικής ασυλία η Καρολίνα

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Survivor 4 spoiler: Πηγαίνει η Μαριαλένα στη κόκκινη ομάδα και η Καρολίνα στη μπλε;

Μια απίστευτη εξέλιξη για το Survivor 4 κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και φέρνει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι! Θα πάει η Μαριαλένα στην Κόκκινη ομάδα και η Καρολίνα στην Μπλε;

Από τη Κυριακή (21/02) ετοιμαστείτε να δούμε ένα καινούργιο ριάλιτι επιβίωσης! 5 νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι και φέρνουν τα πάνω κάτω!

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παθαίνει το σοκ της ζωής της όταν θα δει ξαφνικά μπροστά της τον Σάκη Κατσούλη! Θυμίζουμε πως τα δύο παιδιά είχαν χρόνια σχέση και χώρισαν πριν λίγους μήνες με πρωτοβουλία της Μαριαλένας, η οποία είχε θέσει και βέτο στην παραγωγή να πάρει έναν εκ των δύο καθώς είχαν κάνει από κοινού αίτηση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Μαριαλένα με την εξέλιξη αυτή έγινε έξαλλη, ειδικά όταν θα βρει απέναντί της και την επόμενη αγαπημένη του πρώην της, Χριστίνα Κεφαλά!

Η παίκτρια φέρεται να ζητάει από την παραγωγή να αλλάξει την απόφαση της ή ακόμα και να την αλλάξει ομάδα, παρότι στους μπλε έχει ήδη δέσει με τα περισσότερα παιδιά!

Θα την αλλάξουν ή όχι ομάδα; Δείτε τι θα συμβεί στο Athensmagazine.gr