Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 4: Η επίπληξη του Ατζούν Ιλιτζαλί στα άτομα της παραγωγής

Οι λάθος εικόνες που διέρρευσαν από το ριάλιτι

Survivor 4: Η επίπληξη του Ατζούν Ιλιτζαλί στα άτομα της παραγωγής
Reality 08.03.2021 08:26
Από Έφη Εκίζογλου

Χορτάσαμε αυτές τις ημέρες Ατζούν Ιλιτζαλί και με το παραπάνω στο Survivor! Ο Τούρκος παραγωγός, ως γνωστόν, αντικατέστησε για λίγες ημέρες τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση των στίβων μάχης λόγω του έκτακτου ταξιδιού του στην Ελλάδα για την γέννηση της κόρης του.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως όσο τον είδαμε τον είδαμε, πάει από σήμερα! Σήμερα επιστρέφει στην θέση του ο Γιώργος Λιανός αφού πριν από λίγες ημέρες πέταξε πάλι για Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, ο Τούρκος παραγωγός πριν φύγει έκανε ξεκάθαρα κάποια πράγματα στα άτομα της ομάδας του...

Τι συνέβη με τον Ατζούν στο Survivor

Survivor 4 Ατζούν Ιλιτζαλί

Όπως μου μεταφέρουν οι πηγές μου από τον Άγιο Δομίνικο, ο Ατζούν φεύγοντας έθεσε στους ανθρώπους του κάποια όρια. Οι άσχημοι καυγάδες που άφησαν να βγουν στον αέρα, κάποια άσχημα λόγια και γενικά κάποιες εικόνες που μόνο καλό δεν έκαναν στην εικόνα του show και παρά το γεγονός πως πήγαν στον Θεό τα νούμερα τηλεθέασης, δεν είναι κάτι που θα δεχτεί ξανά ο Ατζούν.

Τους το ξεκαθάρισε: Θα είναι 24ωρες το 24ωρο πάνω από τους παίκτες, αλλά στο μοντάζ θα κρατάνε ότι είναι καλό για την εικόνα του ριάλιτι κι όχι κάτι που μπορεί να ρίξει αρκετά το επίπεδο.

Πληροφορίες μου, επίσης, αναφέρουν πως ο Ατζούν την είδε έτσι τώρα γιατί ετοιμάζει κάτι μεγάλο στα επαγγελματικά του όσον αφορά το συγκεκριμένο project και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να στραβώσει το πράγματα.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, λοιπόν, δύσκολα θα δούμε ξανά βαριά ξεκατινιάσματα...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η λέξη του Τζέιμς στην Μαριαλένα που κρυβόταν πίσω από το "μπιπ"

Survivor 4: Η αλήθεια για την σχέση του Ηλία Μπόγδανου και της Καρολίνας Καλύβα

Share