Survivor 4 - Ασημίνα: «Είναι ύπουλο να βάζεις τώρα μπροστά την όποια δωροδοκία»

«Το να σε απομονώνουν είναι ότι χειρότερο, το είχα νιώσει κι εγώ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ασημίνα: «Είναι ύπουλο να βάζεις τώρα μπροστά την όποια δωροδοκία»

Το πρωί της Δευτέρας, η Ασημίνα Ιγγλέζου επικοινώνησε με την εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επίθεση που έκανε η Κόκκινη ομάδα στον Τριαντάφυλλο, τονίζοντας πως είναι λάθος να χρησιμοποιούν τώρα την δωροδοκία για να επωφεληθούν στο Survivor.

Λίγο μετά την πολύκροτη ανάρτηση που έκανε κατά του Κόρο, επέστρεψε με νέες δηλώσεις στις οποίες μάλιστα τόνισε πως η ομάδα είχε απομονώσει και εκείνη και γι΄ αυτό το λόγο έπεσε αγωνιστικά.

Survivor 4 Ασημίνα Κόρο

Οι δηλώσεις της Ασημίνας για το Survivor 4 για τον Κόρο

«Τη μέρα που άλλαξα ομάδα, ο μορφασμός στο πρόσωπο μου ήταν γιατί έβλεπα ότι θα πάω δίπλα στον Κόρο, στον Ασημακόπουλο, στον Κώστα και στην Σοφία. Σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτό που βλέπετε εσείς τώρα, εγώ το έβλεπα από την πρώτη στιγμή. Ο Κόρο δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί αυτό που προσφέρει στην ομάδα, μια «μπουκιά» ψάρι. Η οποία ειλικρινά δεν προσφέρει τόσο όσο το ρύζι.

Το να σε απομονώνουν είναι ότι χειρότερο. Το είχα νιώσει και ήταν ο λόγος που είχα πέσει αγωνιστικά. Μπορεί σε εμένα να μην φαινόταν τόσο όσο το δείχνει στον Τριαντάφυλλο αυτή τη στιγμή.

Μου φαίνεται ύπουλο να βάζεις τώρα μπροστά την όποια δωροδοκία και να την χρησιμοποιείς με αυτό τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Μαριπόζα: «Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Τριαντάφυλλο, απλά κακό»

Η Μαριπόζα θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα σχολίασε τη στάση της Κόκκινης ομάδας απέναντι στον Τριαντάφυλλο, και το γεγονός ότι δεν του έδωσαν φαγητό.

Ο καυγάς της Κόκκινης ομάδας κορυφώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο και έτσι όταν ψάρεψε ο Κόρο, αποφάσισε να μην δώσει καθόλου από τα ψάρια στον Τριαντάφυλλο. Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε πολύ αρνητικά στο Twitter ενώ και η Έλενα Κρεμλίδου θέλησε να τονίσει πόσο άδικο είναι όλο αυτό που συμβαίνει.

Μαριπόζα Τριαντάφυλλος

«Αυτό είναι ντροπή, παιδιά εντάξει. Ό, τι και να έχει κάνει, το να μην του δίνουν φαγητό είναι απλά κακό, δεν είναι σωστό», είπε χαρακτηριστικά.