Survivor 4 - Βρεττός: "Ο Αλέξης Παππάς είναι τοποθετημένος, ψαγμένος κι έχει στρατηγική"

"Με τον Τριαντάφυλλο γελάω"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Βρεττός:

Πρώτο θέμα συζήτησης παντού το Survivor πια! Ο Ηλίας Βρεττός , που δείχνει καλύτερα από ποτέ τρία χρόνια μετά το τροχαίο που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή του, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων εννοείται πως σχολίασε το ριάλιτι μιας και όπως είπε και ο ίδιος είναι μεγάλος φαν κι έχει και πολλούς γνωστούς μέσα.

Ο σχολιασμός του Βρεττού για το Survivor

"Είμαι φαν του παιχνιδιού και μ' αρέσει. Και ο Παππάς και ο Τριαντάφυλλος ήταν στο Just, ήμασταν παρέα. Τον Τριαντάφυλλο τον ξέρω πιο πολλά χρόνια, τον Αλέξη τον γνώρισα εκεί. Το Just δεν ήταν τόσο ριάλιτι, ήταν πιο ανάλαφρο. Εκεί παίζουν με το φαγητό τους είναι λίγο πιο σκληρά τα πράγματα. Με τον Αλέξη είχαμε κάνει και παρέα εκτός παιχνιδιού, ωραίος τύπος, ήρεμος τύπος, τοποθετημένος και ψαγμένος στις απόψεις τους. Το λέει και ο ίδιος έχει μια στρατηγική και θα δούμε αν θα του βγει αυτή η στρατηγική στο μέλλον, μέχρι στιγμής του βγαίνει.

Με τον Τριαντάφυλλο γελάω, είναι ακριβώς αυτό που γνώριζα. Είναι δύσκολο να είσαι περιθωριοποιημένος. Ξέρω και την Ελευθερία Ελευθερίου που έχουμε δουλέψει μαζί και τον Γιώργο τον Λιανό. Παίρνει αυτό που του αξίζει την τηλεοπτική αυτή σεζόν και είναι πολύ όμορφο αυτό.", είπε μεταξύ άλλων.

Τριαντάφυλλος και Παππάς η πρώτη κλίκα μετά την ένωση των ομάδων

Μπορεί να τσακώθηκαν, μπορεί να βρίστηκαν, ωστόσο οι πρώην κολλητοί Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς, θα γίνουν όπως φαίνεται και πάλι... κολλητοί μετά την ένωση των δυο ομάδων στο Survivor 4.

Ο Ντάφυ όπως έχουμε δει, το τελευταίο διάστημα έχει μείνει μόνος του μετά το σάλο που ξέσπασε στην Κόκκινη ομάδα περί δωροδοκίας του τραγουδιστή σε Ασημακόπουλο και Κόρο. Μπορεί με την Μαριάνθη να μιλάει περισσότερο και να κάθονται μαζί, ωστόσο οι παρέες αλλάζουν μετά την ένωση, αφού σε μια παραλία θα μένουν και οι δυο ομάδες.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν θα πλησιάσει όχι μόνο τον Σάκη Κατσούλη όπως δήλωσε, αλλά και τον Αλέξη Παππά αφού όπως είδαμε στα τελευταία συμβούλια του νησιού ο ηθοποιός τον είχε υποστηρίξει σε πολλά θέματα για τα οποία τον κατηγορούσαν.

Από την πλευρά του ο Παππάς όπως φαίνεται θα τον καλοδεχτεί, καθώς έχει δει πως είναι δυνατός παίκτης όσον αφορά τις αποχωρήσεις, αφού όσες φορές έχει βγει προτεινόμενος δεν έχει φύγει από το παιχνίδι, αντιθέτως έχει εξουδετερώσει καλούς αγωνιστικά παίκτες.

Survivor 4 Spoiler Τριαντάφυλλος Παππάς ένωση ομάδων

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από Santo Dominico, όπου γυρίζεται το party της ένωσης με τον Jason Derulo να τους διασκεδάζει, ήδη ο Ντάφυ φαίνεται να ήρθε κοντά με τον Παππά, τον Σάκη Κατσούλη και γενικά την παρέα του.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως το Survivor 4 είναι το παιχνίδι των... ανατροπών και όσον αφορά τις σχέσεις των παικτών και μπορεί να μην αργήσουμε να τους δούμε να τσακώνονται, αφού στο τέλος ένας θα είναι νικητής και αφού είναι τα "μαύρα" πρόβατα του ριάλιτι θα είναι αυτοί που θα ψηφίζονται συνέχεια.