Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Αλέξης έπρεπε να έχει φύγει εδώ και καιρό»

«Θεωρώ ότι ζηλεύει τον Τζέιμς»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Αλέξης έπρεπε να έχει φύγει εδώ και καιρό»

Το πρωί της Δευτέρας, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων σχολίασε και όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, ξεκαθαρίζοντας πως ο Αλέξης Παππάς θα έπρεπε να έχει φύγει από το παιχνίδι εδώ και καιρό.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε και για την αποκάλυψη που έκανε στο The 2night Show για τον πατέρα της και τις δύο συζύγους του ενώ αναφερόμενη στο ριάλιτι επιβίωσης τόνισε πως είναι με τον Ηλία στην κόντρα που ξέσπασε χθες.

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το Survivor 4

«Είμαι ξεκάθαρα με τον Ηλία σε αυτό το περιστατικό. Για να φτάσει σε τέτοιο σημείο νεύρων, είναι σίγουρο πως ο Αλέξης έχει παίξει τη στρατηγική του, την οποία θεωρώ λανθασμένη, γιατί στρέφει όλη την ομάδα εναντίον του και θα φύγει, κάτι που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό.

Σχετικά με την κόντρα του με τον Τζέιμς θεωρώ, ότι ο Αλέξης τον ζηλεύει. Ο Τζέιμς μπήκε πολύ καλά διαβαασμένος στρατηγικά και ξέρει πού να στοχεύσει. Αυτό ζηλεύει ο Αλέξης, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπει στην πεντάδα, κάτι που σίγουρα θα γίνει με τον Τζέιμς και τον Ηλία. Δεν έχει άλλο τρόπο από το να στοχοποιήσει παίκτες και για αυτό πάει με τον Τριαντάφυλλο, που είναι πιο αδύναμος, αλλά και αρεστός στον κόσμο».

Επόμενος Bachelor ο Αλέξης Παππάς;

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως στα τραπέζι είχε πέσει το όνομα του Νάσου Παπαργυρόπουλου για τη θέση του νέου Bachelor, όμως εκείνος είχε αρνηθεί! Πριν από τον Νάσο όμως είχε αρνηθεί αντίστοιχη πρόταση και ο Αλέξης Παππάς, αλλά είχε απαντήσει αρνητικά! Την αποκάλυψη την είχε κάνει ο ίδιος, οπότε ισχύει 100%!

“Μου έγινε πρόταση αλλά δεν την αποδέχτηκα γιατί πραγματικά δεν πιστεύω ότι ταιριάζω σε ένα τέτοιο ριάλιτι. Η ιδιοσυγκρασία μου δεν είναι αυτή που θα μπορούσε να κάνει την εκπομπή να έχει επιτυχία και γι’ αυτό αποφάσισα να μην είμαι αυτός”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Alpha είναι πρόθυμος να επανέλθει με πρόταση στον Αλέξη Παππά μόλις εκείνος επιστρέψει από το Survivor, αφού άμεσα πρέπει να αρχίσουν τα γυρίσματα και για το Bachelor! Μάλιστα... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr