Survivor 4 spoiler 21/4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Είναι οριστικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 21/4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Το έλα να δεις σήμερα 21/4 στο Survivor, όπως και κάθε Τετάρτη άλλωστε που έχουμε επεισόδιο αποχώρησης! Αυτή η εβδομάδα κύλησε σαν όλες τις άλλες, ακριβώς όπως σας τα είπε πρώτο το Youweekly.gr δηλαδή! Μπλε νίκες σερί, Τριαντάφυλλος, Παππάς και Ασημακόπουλος υποψήφιοι προς αποχώρηση και σήμερα κάποιος θα φύγει.

Πριν φτάσουμε, όμως, στο συμβούλιο του νησιού και στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμα... πολλά.

To trailer μας έδωσε μια πρώτη εικόνα. Στην ομάδα των Κόκκινων επικρατεί μεγάλη ανησυχία και άγχος μη και φύγει ο Ασημακόπουλος και καταφέρει και την γλιτώσει για ακόμα μια φορά ο Τριαντάφυλλος. 8η συνεχόμενη προτεινόμενος και είπε στον κοινό να μην τον στηρίξει, να τον αφήσει να φύγει. Λέτε να τον ακούσουν;

Οι μπλε από την άλλη χαλαροί και φαγωμένοι δεν τους νοιάζει τίποτα. Ετοιμάζονται σήμερα για τον αποψινό αγώνα επάθλου επικοινωνίας.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 21/4 στο Survivor

Survivor 4 spoiler 21/4 ποια ομάδα κερδίζει

Δεν θα κουράσω σήμερα, το ξέρω κι αυτό από εχθές. Το έπαθλο επικοινωνίας από την αρχή του παιχνιδιού για κάποιο λόγο είχε μια κλίση προς τους Μπλε συνεχώς. Ε, σήμερα αυτό θα σπάσει γιατί επιτέλους οι Κόκκινοι θα υψώσουν ανάστημα σε αυτό το έπαθλο και σήμερα θα το πάρουν! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟΨΕ!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils