Survivor 4 spoiler 26/4: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

ΕΛΕΟΣ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 26/4: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 26/4, με νέο επεισόδιο Survivor που όμως προβλέπεται να έχει την ίδια κατάληξη που είχαν άλλα τόσα στο παρελθόν!

Όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε πριν από λίγη ώρα, αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα, οπότε... έχουμε δεδομένο πλέον ποιον θα δούμε για ακόμα μια φορά στον τάκο!

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα 26/4 στο Survivor

Survivor 4 spoiler 26/4 ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αρχικά να σας θυμίσω πως σήμερα το Survivor 4 αλλάζει ώρα προβολής, για να μην μπερδευτείτε, δεν ξεκινάει στις 22:00! Τι άλλο πια θα κάνω για εσάς; Κατά δεύτερον, ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους! Μπορεί οι Κόκκινοι εχθές να πήραν τη νίκη, σπάζοντας το σερί των Μπλε, και να απόλαυσαν τα γεύματα του efood από την ασιατική κουζίνα αλλά η χαρά τους αυτή δεν θα κρατήσει πολύ!

Οι μπλε μπαίνουν ξανά δυναμικά στον στίβο μάχης και σήμερα θα καταφέρουν να κλέψουν την πρώτη ασυλία της Μεγάλης Εβδομάδας, στέλνοντας λοιπόν τους Κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού με αναμμένες δάδες.

Τώρα που λείπει, βέβαια, ο Παππάς αυτά τα συμβούλια δεν θα είναι το ίδιο. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό, γιατί η ψηφοφορία δεν θα μας κρατήσει σε αγωνία!

Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, όχι, ώρα 09:43 και δεν έχουν πάρει τηλέφωνο τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο να μου δώσει όνομα, γιατί νομίζω τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα ρε παιδιά! Τι κι αν ο Τριαντάφυλλος έχει σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου στις υποψηφιότητες προς αποχώρηση, θα συνεχίσει να βγαίνει στον τάκο μέχρι να καταφέρουν να τον διώξουν από την παραλία!

Οπότε θεωρώ δεδομένο, πως και τηλέφωνο να πάρω το όνομα του Ντάφυ θα ακούσω... οπότε σας το δίνω από τώρα! Άντε, επειδή είστε εσείς θα το κάνω το τηλεφώνημά μου λίγο πιο αργά, κι αν αλλάξει κάτι θα σας κάνω UPDATE ΕΔΏ! Αν και δε νομίζω ρε παιδιά, το ξέρετε κι εσείς πως έτσι θα γίνει...

Έχω αρχίσει και βαριέμαι, λέτε να το γυρίσω στο MasterChef που γίνεται χαμός; Ειδικά μετά το σημερινό trailer αρχίζω να το βλέπω με άλλο μάτι...

UPDATE!

Υποψήφιος ο Κώστας Παπαδόπουλος!

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΔΏ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΊΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ 27/4 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΣΥΛΊΑ

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils