Survivor 4: Μουτσινάς για Ντάφυ - «Πώς τον παντρεύτηκε η γυναίκα του;»

Τον πετσόκοψε...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Μουτσινάς για Ντάφυ - «Πώς τον παντρεύτηκε η γυναίκα του;»

Μία επική δήλωση έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του μιας και σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου.

Ο παρουσιαστής πιάστηκε από τις δηλώσεις που αρνήθηκε να κάνει η σύζυγός του και αναφέρθηκε στο πώς τα κατάφεραν να παντρευτούν.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για το Survivor 4

«Φαίνεται και μια χαρά γυναίκα, ευγενική, συνεσταλμένη, τι να πει; Τα έχει πει όλα ο άλλος. Πώς τον παντρεύτηκε;», σχολίασε ο Μουτσινάς.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι εκδικητικός σύμφωνα με τον παρουσιαστή, γιατί τον ψήφισε κι εκείνη. «Να φεύγουν ένας ένας, δεν τους μπορώ άλλο, μου κούρασαν».

«Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κανένας τραγουδιστής που έχει τους άπειρους fans, δεν είναι ο...»

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι φανατικός τηλεθεατής του Survivor 4 και χθες βρέθηκε ανάμεσα στους celebrities για να παίξει με έναν από τους παίκτες στα «παιχνίδια της Καραϊβικής». Έτσι λοιπόν έγινε συμπαίκτης με τον Τριαντάφυλλο.

«Αγωνιστικά ο Ντάφυ είναι μπάζο, αλλά δεν παίζει ρόλο μόνο το αγωνιστικό. Μην ξεχνάμε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κανένας τραγουδιστής που έχει τους άπειρους fans, δεν είναι ο Ρέμος. Οι συμπεριφορές τους τον έχουν κάνει τόσο δυνατό. Το άδικο ο Έλληνας το τιμωρεί όταν του δοθεί ευκαιρία. Δεν θα ξεχάσω αυτό που του έκαναν όταν δεν του έδιναν να φάει. Δεν έχει κακία μέσα του», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Όταν ξεκίνησε το Survivor είπαμε που τους βρήκαν αυτούς, αλλά τελικά εξελίχθηκαν σε μεγάλους παίκτες. Πιστεύω ότι δεν είχαμε τόσους δυνατούς παίκτες μαζεμένους ξανά», είπε στη συνέχεια.

Όσον αφορά για τη σχέση Μαριαλένας - Σάκη είπε: «Σχετικά με τους Σάκη και Μαριαλένα: «Είναι συγκινητικό, πήγε να τη διεκδικήσει και τον κράζουν. Αν είναι ψέματα καλά κάνουν, αν είναι αλήθεια είναι πολύ συγκινητικό. Τον Γιώργο Λιβάνη δεν τον ήξερα, τον άκουσα από το Survivor και δεν το λέω με κακία».