Survivor: Πρώην παίκτης έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Η φωτογραφία από την διαδικασία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor: Πρώην παίκτης έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Για να προστατεύσει τόσο τον ίδιο όσο και τους υπόλοιπους, ένας πρώην παίκτης του Survivor έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την Ορέστη Τσάνγκ, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, που ξεχώρισε για την.. «αφαιρετική του μέθοδο».

Ο Ορέστης λοιπόν επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής το εμβολιαστικό κέντρο της περιοχής του και έκανε το εμβόλιο έναντι στον κορωνοϊό.

Μάλιστα, απαθάντισε μια στιγμή από την διαδικασία και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Η ανάρτηση του Ορέστη Τσάνγκ

«Το κάνατε (εμβόλιο); Θα το κάνετε;», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα ενώ το εμβόλιο έκανε κι μια πολύ αγαπημένη και γνωστή ηθοποιός!

Survivor πρώην παίκτης έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

«Έχω ξεχωρίσει τον Τζέιμς, έχει στρατηγική»

Ο Ορέστης Τσάνγκ ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Survivor 4, αποκαλύπτοντας πως ο Τζέιμς είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει καθώς έχει την καλύτερη στρατηγική στην ομάδα.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι είχε καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα, τόσο με τον χαρακτήρα του όσο και με την απόδοσή του στα αγωνίσματα αν και δεν κατάφερε να φτάσει πολύ ψηλά.

Ορέστης Τσάνγκ Survivor

Σήμερα, μίλησε στην Δανάη Μπάρκα και της είπε πως δεν γίνεται να μην βλέπει το Survivor, καθώς δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει την μοναδική εμπειρία που έζησε. Παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του να λάβει μέρος σε ένα Survivor All Star, αποκαλύπτοντας ότι θα το ήθελε πολύ. Δείτε εδώ ποιος είναι ο παίκτης που ενδέχεται να πάρει το έπαθλο στο Survivor 4.