Survivor 4: Πρώτο trend στο Twitter το όνομα του Κόρο - Αποθέωση από τους χρήστες

Ο Σάκης τον έβγαλε υποψήφιο αλλά οι τηλεθεατές τον θέλουν στον τελικό - "Διαφορά ετών φωτός η αξιοπρέπεια του Κόρο που..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πρώτο trend στο Twitter το όνομα του Κόρο - Αποθέωση από τους χρήστες

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μεταξύ άλλων, παρακολουθήσαμε και τον Σάκη Κατσούλη που κέρδισε και την τρίτη ασυλία της εβδομάδας να δίνει στον τάκο τον Γιώργο Κόρομι. Ο Ασημακόπουλος και η Ελένη ήταν ήδη προτεινόμενοι, η Μαριαλένα εννοείται πως δεν υπήρχε στον χάρτη και ο Μπόγδανος είχε έρθει πιο κοντά με τον ποδοσφαιριστή κι αυτό ήταν ίσως που τον έσωσε, άρα... ποιος έμενε;

Ο Γιώργος Κόρομι πριν από λίγο καιρό όλοι θυμόμαστε πως δεν ήταν τόσο αγαπητός παίκτης στο τηλεοπτικό κοινό αλλά τώρα, που έχει ηρεμήσει και που σας έχουμε αποκαλύψει ήδη το γιατί - φαίνεται πως κατά τα λεγόμενα των τηλεθεατών πρέπει να φτάσει τελικό!

Όταν ο Σάκης ανακοίνωσε πως δίνει τον Κόρο, εκείνος έβγαλε έναν συγκλονιστικό λόγο...

Μετά τον λόγο αυτό, το όνομά του βρέθηκε πρώτο στα trend του twitter με τους χρήστες της συγκεκριμένη πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης να τον χαρακτηρίζουν μέχρι και "νικητή".

Τα tweets υπέρ του Κόρο

Survivor

Survivor  Κόρο

Survivor  Σάκης

Survivor  twitter

Survivor ΣΚΑΙ

Survivor  Twitter κορο

Survivor υποψήφιοι

Survivor Γιώργος Κόρομι

Survivor  Ηλίας Μπόγδανος

Survivor τελικός Amigos

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils

Δωροδοκούν κόσμο για να ψηφίσει τον Ασημακόπουλο να παραμείνει στο παιχνίδι!

Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες! Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όπου διαμορφώθηκε η τριάδα των προτεινόμενων προς αποχώρηση στα social media και συγκεκριμένα στο instagram κυκλοφορεί μια φωτογραφία όπου γνωστό κατάστημα στέλνει μήνυμα και παρακινεί διάφορους χρήστες να ψηφίσουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που είναι ένας από τους υποψήφιους, να παραμείνει στο παιχνίδι με αντάλλαγμα έκπτωση στα προϊόντα τους έως και 30%!

Όπως καταλαβαίνετε το μήνυμα αυτό έπεσε σε κάποιον αντιφαν του Γιώργου και διέρρευσε με αποτέλεσμα να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων! Θεωρείτο αδικία για τους υπόλοιπους δυο παίκτες η κίνηση αυτή!

Survivor Ασημακόπουλος

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Αγαπά τη μόδα και διαθέτει τα δικά του καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Κέρκυρα.

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.