Survivor 4 - Σοφία: «Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα ήθελαν τον Σάκη στο πλευρό τους»

«Κρίμα να μην μπορώ να πάω και εγώ στο Bachelor για τον Παππά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σοφία: «Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα ήθελαν τον Σάκη στο πλευρό τους»

Η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, σχολιάζοντας τους πρώην συμπαίκτες της στο Survivor 4. Μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης για τον Σάκη Κατσούλη στο Σου-κου Family.

«Βλέπω νικητή τον Σάκη. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αληθινό ζευγάρι με την Μαριαλένα γιατί δεν τους έζησα. Δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι, πάντως δείχνουν πως έχουν μια πιο στενή σχέση. Αυτοί ξέρουν τι συμβαίνει. Δεν ωφελεί και κανέναν να σχολιάζουμε τώρα τι είχε η Μαριαλένα με τον Σάκη. Και ότι και να είχανε», είπε αρχικά.

Το σχόλιο της Σοφίας για τις δηλώσεις του Μπάρτζη για τον Σάκη

«Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα ήθελαν τον Σάκη στο πλευρό τους. Όχι, δεν έχω κάποια φίλη που να της αρέσει ο Σάκης, αλλά δεν τον λες και άσχημο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον για τον Αλέξη Παππά που θα είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor: «Θα του πάει ο νέος του ρόλος. Θεωρώ ότι εκεί που πάει θα αλλάξει και το στυλ του. Λατρεύουν τα κοριτσάκια να τον αγαπάνε τον Αλέξη. Θα έχει σουξέ. Εύχομαι να είναι καλά κι αυτός».

Σπαραγμός και οδύνη στον Άγιο Δομίνικο στο σημερινό Survivor 4

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια της σεζόν όσον αφορά το Survivor θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Αν το χθεσινό έκανε απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης, το σημερινό θα εκτινάξει τους πίνακες της AGB, σας το λέω με σιγουριά.

Μια εβδομάδα πριν τον τελικό του παιχνιδιού, που μέχρι στιγμής έχει δρομολογηθεί για τις 5 Ιουλίου, η παραγωγή αποφάσισε να δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να μιλήσουν για τα πιο τραγικά συμβάντα που έχουν βιώσει.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, που προσφάτως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, θα αναφερθεί πρώτη φορά στο τροχαίο που είχε στο παρελθόν και που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή του, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα μιλήσει για τον θάνατο του αδερφού του από όγκο στο κεφάλι.

Τέλος, η Μαριαλένα, όπως θα δείτε στο trailer παρακάτω θα "σπάσει" μιλώντας για την ζωή της μητέρας της.

Ένα πολύ βαρύ επεισόδιο αναμένεται να δούμε απόψε το βράδυ. Πριν οδηγηθούν στο συμβούλιο οι παίκτες και προχωρήσουν σε αυτή την κατάθεση ψυχής θα παίξουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο σας έχουμε αποκαλύψει ήδη ποιος θα είναι ο νικητής.