Σάκης Τανιμανίδης: Για αυτό το λόγο δεν στήριξε δημόσια τον φίλο του, Ηλία Μπόγδανο στο Survivor 4

Η αποκάλυψη μετά τον τελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Για αυτό το λόγο δεν στήριξε δημόσια τον φίλο του, Ηλία Μπόγδανο στο Survivor 4

Νέες δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Ηλίας Μπόγδανος μετά τον τελικό του Survivor 4. O τραγουδιστής, μίλησε τόσο για τον Σάκη Τανιμανίδη με τον οποίο είναι φίλοι, αλλά και για την σχέση του με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, καθώς είχαν τσακωθεί μέσα στο παιχνίδι.

«Τον Γιώργο τον αγαπάω πάρα πολύ, περάσαμε πολλά μαζί πληγώθηκα μέσα στο παιχνίδι δεν ξέρω ότι προβλήθηκε προς τα έξω αλλά έχουμε ήδη μιλήσει και δεν υπάρχει τίποτα είναι όλα καλά, είναι όλα τέλεια και φωτεινά», δήλωσε αρχικά για την σχέση τους μετά το παιχνίδι.

Η αποκάλυψη του Μπόγδανου για την στήριξη του Τανιμανίδη

«Μιλήσαμε και έχει ένα νέο συμβόλαιο πλέον όπως όλοι ξέρετε, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν και εύκολη η θέση του αλλά με στήριξε πάρα πολύ με άλλους τρόπους ξέρω πολύ καλά κάποια πράγματα. Το κινητό μου κράσαρε και δεν έχω δει κανένα μήνυμα, αλλά επειδή μιλήσαμε στο τηλέφωνο έκανε κάποιες κινήσεις που με στήριξαν χωρίς να φανεί και αυτό τον τιμάει», εξομολογήθηκε.

Απίστευτο σκηνικό στον αέρα του Love It με Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο

Μετά την παραδοχή του Σάκη Κατσούλη στον αέρα του Love it πως έχει υπάρξει άπιστος σε σχέση του, στο πλατό της ίδιας εκπομπής βρέθηκε καλεσμένος ο δεύτερος φιναλίστ του Survivor 4, Ηλίας Μπόγδανος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη χειρότερή του στιγμή στο παιχνίδι, που ήταν η μέρα που είπε τη λέξη «ξερνάω» για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Τότε εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος του ζήτησε on air συγγνώμη, με τον νικητή του Survivor να την κάνει δεκτή και να δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του.

«Αυτό ήταν η χειρότερή μου στιγμή. Βγήκα και ήταν το μόνο πράγμα που είδα και ντράπηκα για τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ. Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Όταν είσαι με την παρέα σου και συζητάτε κάτι, επηρεάζεσαι. Η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο… Ένιωσα τύψεις και έπιασα μετά τον Σάκη. Του το είχα πει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Μπόγδανος και τότε εμφανίστηκε ζωντανά στην οθόνη ο Σάκης Κατσούλης.

«Ντρέπομαι Σάκη. Είχε συμβεί αυτό που σου είχα πει Σάκη. Το κλίμα στην παραλία με έκανε να σας βλέπω σαν εχθρούς. Εκείνη τη στιγμή πέρναγαν όλα τα κακά από το μυαλό μου. Όταν ήρθα στα συγκαλά μου και ξύπνησα, είπα “είσαι ποτέ έτσι στην έξω ζωή;” Δεν έχω νιώσει ποτέ μου τοξικότητα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου» είπε απευθυνόμενος στον Σάκη Κατσούλη ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον νικητή του Survivor να απαντά: «Η συγγνώμη σου είναι απόλυτα αποδεχτή γιατί σου είπα ότι σε θαύμαζα και πριν μπω στο παιχνίδι».