Survivor 5: «Έφυγα από το ριάλιτι γιατί έπαθα κάτι που...» - Η αποκάλυψη του Θανάση Μπέλλου on air

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Έφυγα από το ριάλιτι γιατί έπαθα κάτι που...» - Η αποκάλυψη του Θανάση Μπέλλου on air

Το πρωί της Δευτέρας 7/02 ο Θανάσης Μπέλλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο φετινό Survivor 5 ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι δηλώσεις του Θανάση Μπέλλου

«Είμαι τρεις μέρες, πριν φύγω, με 39 πυρετό. Έπαθα κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το αποκαλύψω. Με πήγαν στο νοσοκομείο και είδαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την καρδιά. Όταν βλέπω ότι αυτό το πράγμα συνεχίζεται για τρεις μέρες.

Την πρώτη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο είδαν ότι η καρδιά είναι εντάξει, μου έβαλαν έναν ορό και μου είπαν “Θανάση, συνεχίζουμε”. Όλα αυτά έγιναν σε τρεις μέρες.

Σε αυτές τις τρεις μέρες εγώ υπέφερα πάρα πολύ. Κάθισα και σκέφτηκα και είδα ότι κάτι δεν μου αρέσει σε εμένα, ένιωθα ότι μέσα μου δεν είμαι καλά, είμαι πολύ άσχημα. Και πήρα την απόφαση να φύγω».

«Αν θέλω μπορώ να γυρίσω» - Μπαίνει πάλι στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του;

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 31/1 ο Θανάσης Μπέλλος λίγο μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5 και την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο πρώην παίκτης των Μαχητών, μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων ο Μπέλλος αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο μπήκε στο παιχνίδι, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως αν θέλει να μπει και πάλι στο ριάλιτι μπορεί.

«Μπήκα στο Survivor για να δω αν ο κόσμος με δει πραγματικά και με αγαπήσει για αυτό που είμαι. Στο Survivor ήμουν πάντα πρώτος και δεν έχω χάσει σχεδόν κανένα παιχνίδι. Το Survivor είναι το αγαπημένο μου, ειδικά όταν είδα τον Ντάνο. Είχα προσπαθήσει και παρελθόν να μπω στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγα, ειδικά με τον τρόπο, αλλά υπήρχαν θέματα υγείας», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Μπέλλος.

Και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή το Survivor είναι ένα μήνα. Τώρα είμαι πανέτοιμος και αν θέλω μπορώ να γυρίσω στο παιχνίδι. Η παραγωγή δεν φταίει σε τίποτα, μου στάθηκε πάρα πολύ απλά αυτή τη στιγμή λένε πως θα βάλουν άλλου και εγώ σαν Θανάσης λέω πως είμαι πανέτοιμος να μπω ξανά».