Survivor 5: Η καταγωγή και η καλλονή σύντροφος του νέου παίκτη των Μαχητών, Γιώργου Ταλάντσεβ

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον μάνατζερ του Άγιου Δομίνικου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Η καταγωγή και η καλλονή σύντροφος του νέου παίκτη των Μαχητών, Γιώργου Ταλάντσεβ

Την εμφάνισή του Γιώργου Ταλάντσεβ είδαμε στα τελευταία επεισόδια του Survivor 5, ο οποίος αρχικά βρέθηκε στην ομάδα των Διάσημων, ωστόσο τελικά ενσωματώθηκε στους Μαχητές.

Ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να βρίσκεται μονάχα μερικά 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο, παρόλα αυτά έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις.

Το βιογραφικό του Γιώργου Ταλάντσεβ από το Survivor 5 - Η καταγωγή και η κούκλα σύντροφός του

  • Γεννήθηκε το 1993 στη Μόσχα.
  • Μεγάλωσε στην Ελλάδα, καθώς η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα όταν εκείνος ήταν μόλις 3 ετών.
  • Έχει σπουδάσει International Tourism & Hospitality Management και εργάζεται ως manager σε πολυτελή ξενοδοχεία.
  • Ταυτόχρονα, είναι παρουσιαστής μεγάλων event.
  • Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς θα… χορέψει στο ταψί τους αντιπάλους του στο «SURVIVOR», αφού για πολλά χρόνια υπήρξε επαγγελματίας χορευτής λάτιν, κάνοντας εξαντλητικές προπονήσεις και γυμναστική για τουλάχιστον 6 ώρες κάθε μέρα.
  • Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις της Κύπρου, που, όπως λέει, ήταν για τον ίδιο η… πρόβα τζενεράλε του για το «SURVIVOR». Έμεινε σε ένα βουνό, κάτω από υπερβολικά αντίξοες συνθήκες όπου έπρεπε 25 άτομα να επιβιώσουν με συνολικά 5 μπισκότα και 2 κονσέρβες για μια εβδομάδα.
  • Δηλώνει αδιανόητα ανταγωνιστικός, μπαίνει «διαβασμένος» στο «SURVIVOR» και το μόνο που τον αγχώνει είναι ότι στα 28 του δεν έχει μάθει ακόμα να διαχειρίζεται τις ήττες του.
  • Θεωρεί ότι η πυγμαχία με την οποία ασχολήθηκε στο παρελθόν θα του φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στους στίβους μάχης και μπαίνει στο «Survivor» με ένα και μόνο στόχο: Να το κερδίσει!
  • Ο λογαριασμός στο Instagram είναι @george_talant
  • Ο Γιώργος βρίσκεται σε σχέση με την Vanesa Arbelaez.

Τι θα δούμε σήμερα 14/2 στο Survivor 5

Επεισοδιακά ξεκίνησε η εβδομάδα για το Survivor! Οι διάσημοι έχουν πάρει σερί νίκες κι έχουν δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα για τους Μαχητές. Προσθήκες, επίσης, πολλές. Έγινε ακόμα μια το βράδυ της Κυριακής 13/2 στους Κόκκινους. Δυνατή, δεν μπορούμε να πούμε.

Στο αποψινό 14/2 επεισόδιο θα γίνει καθαρή σφαγή τόσο στον στίβο μάχης, αφού και οι δυο ομάδες θα παλέψουν για την δεύτερη ασυλία (την πρώτη την έχουν πάρει οι Κόκκινοι κι έχουμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα των Μπλε). Δεν παίρνει άλλη ήττα για τους Μαχητές, τώρα ειδικά που οι ασυλίες δίνουν και φαγητό. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγαν, ούτε αυτοί θυμούνται λογικά.

Θα έχουμε άσχημο τραυματισμό κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, όπως θα δείτε κι εσείς στο trailer παρακάτω. Από την ομάδα των Κόκκινων. Μια από τις νέες προσθήκες θα χτυπήσει άσχημα. Θα βγει εκτός αγώνα - μάλλον - και άγνωστο το μέχρι πότε.

Στο συμβούλιο του νησιού επίσης θα γίνει μακελειό με την Ασημίνα να αποχωρεί από τον χώρο έξαλλη και φωνάζοντας "Δεν μπορώ, δεν μπορώ". Θα γίνουν πραγματάκια σήμερα.

Έχουμε και την ομάδα που κερδίζει (δείτε εδώ), και τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση (δείτε τους εδώ)...