Survivor 5: "Κατακεραύνωσε" τον Βαλάντη ο Βισκαδουράκης - «Δεν λέγονται αυτά σε ένα κορίτσι που πήγε στο θάνατο και...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Στο «7 Μέρες TV» παραχώρησε συνέντευξη ο Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την εμπειρία του στο Survivor 5 παρόλο που δεν κατάφερε να κάτσει αρκετό καιρό μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης. Από την άλλη μίλησε και για τον χαμό που επικράτησε στο παιχνίδι με τον Βαλάντη. -Δείτε επίσης εδώ τον γιο του, που του έχει μεγάλη αδυναμία.

Οι δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη για το Survivor 5

Με τον Βαλάντη θα θέλατε να τα πείτε εκτός παιχνιδιού;

Θα τον ρωτούσα γιατί τα έκανε όλα αυτά. Ήμουν πολύ κοντά του γιατί φάνηκε ότι είναι εκρηκτικός χαρακτήρας. Βοηθούσε περισσότερο από όλους στις δουλειές της καλύβας, αλλά ήθελε συνέχεια να του τονίζεις το «εγώ». Ο Πηλίδης και εγώ τον είχαμε από κοντά και τον προστατεύαμε, αλλά κάποια στιγμή ξέφυγε από μόνος του.

Τον έπιασα και του είπα «Γιατί, ρε Βαλάντη;» Όταν έφερες τρεις νίκες, έβαλα όλη την ομάδα να φωνάξει το όνομά του, αν και δεν το ήθελαν. Πες ένα συγγνώμη, όλοι κάνουμε λάθη. Ριάλιτι είναι, θέλει λίγη υπομονή!

Έχεις και καλό χαρακτήρα, δείξε τον. Αυτό που είπε για την Ευρυδίκη ήταν άστοχο. Δεν λέγονται αυτά σε ένα κορίτσι που πήγε στο θάνατο και γύρισε.

O Θανάσης Βισκαδουράκης "κατακεραύνωσε" τον Βαλάντη - «Αθλητικά ήταν ένα ερείπιο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το μεσημέρι της Πέμπτης 3/2. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor 5 μίλησε για την εμπειρία του αλλά και την συμβίωση με τον Βαλάντη, ο οποιός νοσεί αυτές τις μέρες από κορωνοϊό.

«Ο Βαλάντης είναι ένα παρεξηγημένο άτομο. Ο Γιωρίκας και εγώ τον είχαμε από κοντά παρόλο που είχε το τσεκούρι μες στην τσάντα. Εντάξει, αθλητικά δεν το έχει! Αθλητικά ήταν ένα ερείπιο και αναρωτιόμασταν αν θα φτάσει στον τελικό στόχο. Προσπαθούσα να του ανεβάσω την αυτοπεποίθηση αλλά στις δουλειές της καλύβας ήταν πρώτος. Ήταν ο πρώτος που μας έσωσε από τις βροχές και ήθελε να τον επιβραβεύεις σαν μικρό παιδί.

Ο Βαλάντης βοήθαγε αλλά σιγά σιγά σαν να μεταλλάχθηκε. Μου στεναχώρησε πάρα πολύ τον Γιωρίκα, με συγκίνησε στο έπαθλο επικοινωνίας. Εκεί τον πιάνω, ενώ δεν του μίλαγε κανένας και είχε απογοητευθεί, του είπα πόσο ευαίσθητος είναι. Τον Βαλάντη τον είχε πικράνει ο χαρακτήρας του. Πιστεύω πως από μένα πήρε πολλή αγάπη και ήμουν ο μόνος που επέβαλε στα παιδιά να φωνάξουν το όνομα του» ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.