Survivor 5: «Τελείωσαν οι διακοπές τους» - Η φράση της Σοφιάννας που εξόργισε τους Διάσημους

Χαμός μετά την λήξη του αγώνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Τελείωσαν οι διακοπές τους» - Η φράση της Σοφιάννας που εξόργισε τους Διάσημους

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι Μαχητές κέρδισαν τον αγώνα επάθλου και όπως φαίνεται έχουν πάρει ξανά τα πάνω τους. Ο πανηγυρισμός τους μετά την λήξη του αγώνα ήταν έξαλλος και ξαφνικά για μερικά λεπτά έγιναν και πάλι ενωμένη ομάδα.

Λίγο αργότερα λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε και τις δύο ομάδες και μεταξύ άλλων ρώτησε τους Μαχητές πως αισθάνονται που νίκησαν τους Διάσημους με το εντυπωσιακό σκορ 10-8.

Τότε, τον λόγο πήρε η Σοφιάννα η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Τελείωσαν οι διακοπές τους». Η φράση αυτή εξόργισε ωστόσο τους Κόκκινους, με τον Άρη να την συμβουλεύει να μην παίρνουν τα μυαλά της αέρα γιατί όλο αυτό πρόκειται για ένα σύντομο διάλειμμα.

Η φράση της Σοφιάννας που εξόργισε τους Διάσημους στο Survivor 5

Η Θωμαϊς χτύπησε την Σοφιάννα στο μάτι - «Μάλλον ήθελε καιρό να μου το βγάλει»

Μια χορογραφία πανηγυρισμού ετοίμασαν στο αποψινό 19/2 επεισόδιο του Survivor 5 οι Μαχητές, λίγο μετά το "άδειασμα" της Ασημίνας προς τον Σπύρο. Τα χρέη του χορογράφου τα ανέλαβε ο Γιώργος ο οποίος φαίνεται πως έχει δώσει μια νέα φρεσκάδα στην ομάδα.

Καθώς λοιπόν οι παίκτες μάθαιναν τα βήματα, η Μαίη κατάλαθος χτύπησε με μία άτσαλη κίνηση την Σοφιάννα στο μάτι. Με αφορμή λοιπόν τους αρκετούς καυγάδες των δύο γυναικών για τα μάτια του Γιάννη Τσολάκη, η Σοφιάννα δήλωσε χιουμοριστικά ότι καιρό τώρα η Θωμαίς ήθελε να της βγάλει το μάτι.

«Κάναμε και τον ομαδικό και εκεί που ξεκινήσαμε να το προβάλλουμε τρώω μία στο μάτι από τη θωμαΐς και λέω τι έγινε τώρα;;… εδώ τόσο καιρό ήθελα να μου το βγάλει.. Μάλλον τόσο καιρό ήθελα να μου το βγάλει και ήταν η τέλεια αφορμή…. την έφαγα πάντως για τα καλά», είπε η Σοφιάννα.