Survivor 5: Ποιοι Κατσαουνής - Μυριέλλα και Σοφιάννα - Τσολάκης; Νέος έρωτας ανάμεσα σε αντιπάλους

Και δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Ποιοι Κατσαουνής - Μυριέλλα και Σοφιάννα - Τσολάκης; Νέος έρωτας ανάμεσα σε αντιπάλους

Ειδικά το φετινό Survivor, όπως έχουν σχολιάσει και πολλές εκπομπές, είναι πιο ριάλιτι από ποτέ! Από τις πρώτες κιόλας ημέρες είδαμε πολλές εντάσεις και τσακωμούς, όπως και... έρωτες! Συγκεκριμένα, είδαμε την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη να είναι ιδιαίτερα κοντά με συμπαίκτες και αντιπάλους να τους κάνουν διάφορα πειράγματα.

Τα πρώτα φιλιά δεν άργησαν να πέσουν, όμως τότε ο Στρακαστρούκας δεν ήξερε πως η ηθοποιός πίσω στην Ελλάδα έχει σχέση έστω και πιο ελεύθερη. Το γεγονός αυτό λοιπόν τους έκανε να τσακωθούν πολύ και πλέον να είναι εχθροί.

Στη συνέχεια, είδαμε την Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Γιάννη Τσολάκη να έχουν έρθει πολύ κοντά, κάτι που πρώτοι σας είχαμε μεταφέρει με αποκλειστικές πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί να είχαμε ζήλιες από πλευράς της παίκτριας όταν μπήκε στο Survivor 5 η Μαίη και έδειξε έντονα το ενδιαφέρον της στον συμπαίκτη της, ωστόσο, ποτέ δεν είδαμε κάτι παραπάνω ανάμεσα τους.

Ωστόσο, αφού και τα δυο φλερτ τελείωσαν άδοξα, μιας και ο Τσολάκης αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό 2/3 επεισόδιο, τώρα ξεκίνησε ένα νέο!!!

Αυτό είναι το νέο φλερτ του Survivor 5

Πρόκειται λοιπόν, για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Σπύρο Μαρτίκα! Εδώ και αρκετό καιρό ο φαρμακοποιός πετάει διάφορα κοπλιμέντα στην επιχειρηματία τα οποία και δεν γίνονται να περάσουν απαρατήρητα.

Μια από τις φορές που είχε πετάξει υπονοούμενα ήταν όταν της είχε πει «Λες να μου δώσει η Ευρυδίκη το κίνητρο να στέκομαι όρθιος μέχρι την ένωση;», με την ίδια να μην το αφήνει ασχολίαστο και να του απαντά: «Όμορφος άντρας είναι, αν τον βοηθάω εγώ να στέκεται όρθιος εδώ στο παιχνίδι, θα το κάνω».

Μάλιστα, η Κάτια Ταραμπάνκο τους είχε δώσει στεγνά σχολιάζοντας «Νιώθω θα με πάρουν τα σκάγια, πλατωνικός έρωτας Νο. 2 στο Survivor».

Μαρτίκας Παπαδοπούλου φλερτ Survivor 5