Survivor 5 Spoiler (20/3): Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Και έχει να γίνει χαμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler (20/3): Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η νέα Survivor εβδομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αλλαγή των δύο ομάδων. Κόκκινοι και μπλε έσπασαν στα δύο και δημιούργησαν δύο εντελώς διαφορετικές συνθέσεις που σε άλλους έφεραν χαμόγελα και σε άλλους δάκρυα (δείτε εδώ την αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη).

Φυσικά οι αλλαγές στις ομάδες έφεραν και σημαντικές αλλαγές στις ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες, ενώ έδωσαν χώρο για να δημιουργηθούν νέες παρέες.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι για πρώτη φορά από την αρχή του παιχνιδιού, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή θα βρεθούν στην ίδια παραλία.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι. Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από νωρίς το πρωί, η ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας δε θα είναι άλλη από τους Μπλε. Η νίκη αυτή θα τους ενισχύσει ιδιαίτερα και για την αυριανή ασυλία.

Εμείς επικοινωνήσαμε και πάλι με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο και ασκήσαμε σοβαρή πίεση προκειμένου να μας δώσουν το όνομα του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση, και τελικά το έκαναν!

Το όνομα αυτού... Ανδρέας Ματθαιακάκης! Φαίνεται πως η αλλαγή των ομάδων και ο χωρισμός του από τη Μαίη δεν θα του πάει και τόσο καλά.