Survivor 5: Ράκος ψυχολογικά η Μαίη μετά από την αποχώρηση του Ανδρέα - «Δεν με πρόδωσε ποτέ»

«Χαίρομαι που ήρθα στο Survivor και γνώρισα ακόμα έναν τέτοιον άνθρωπο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ράκος ψυχολογικά η Μαίη μετά από την αποχώρηση του Ανδρέα - «Δεν με πρόδωσε ποτέ»

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι εξελίξεις και οι ανατροπές όπως φαίνεται δεν θα λείψουν και απόψε ενώ από την άλλη οι απουσίες φαίνεται να είναι αρκετά αισθητές για τους περισσότερους παίκτες του ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου έμοιαζε απαρηγόρητη και επέλεξε να εκφραστεί στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Τις τελευταίες μέρες ο Ανδρέας ήταν στην αντίπαλη ομάδα αλλά μόνο η παρουσία του με έκανε να νιώθω δυνατή. Από την πρώτη μέρα τον εμπιστεύτηκα και δεν με πρόδωσε ποτέ.

Είναι πολύ σπάνιο και σημαντικό αυτό για εμένα γιατί έχω μετρημένους ανθρώπους στη ζωή μου που τους έχω εμπιστευτεί από την πρώτη στιγμή και έχουμε μείνει μέχρι το τέλος μαζί. Ο Ανδρέας είναι ένας από αυτούς και χαίρομαι που ήρθα στο Survivor και γνώρισα ακόμα έναν τέτοιον άνθρωπο».

Οι δηλώσεις της Μαίης στο Survivor 5

Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο

Απόψε το βράδυ, Σάββατο 26/3 το Survivor 5 επιστρέφει! Νέοι Διάσημοι και νέοι Μαχητές θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό να κερδίσουν το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας. Ωστόσο, μέχρι να συναντηθούν οι παίκτες στον στίβο μάχης θα γίνει χαμός.

Η φιλία Ασημίνας και Σοφιάννας μετά την αλλαγή των ομάδων έχει διαλυθεί και από κολλητές πλέον έχουν γίνει εχθροί - δείτε αποκλειστικό με τσακωμό τους! Ο Κατσαούνης βάζει συνεχώς λόγια στην συμπαίκτρια του, ενώ από την άλλη η Σοφιάννα βλέπει την άσχημη συμπεριφορά της πρώην φίλης της και έχει γίνει έξαλλη (δείτε το trailer). Το μόνο σίγουρο είναι πως στα επόμενα επεισόδια έρχονται πολλά.

Όταν μάλιστα πραγματοποιηθούν τα αγωνίσματα ασυλίας θα έρθουν τα πάνω κάτω και οι τσακωμοί θα είναι πολλοί και οι καταστάσεις θα βγουν εκτός ελέγχου.

Survivor 5 spoiler 26/3

Ο στίβος μάχης θα είναι κλασικός με πολλά εμπόδια που θα κουράσουν τους παίκτες, ενώ ο στόχος είναι πολύ εύκολος και σίγουρα σημαντικό ρόλο στη νίκη θα παίξει η ταχύτητα.

Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας και όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, η Κόκκινη ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο που είναι συγκλονιστικό, αφού οι νικητές θα πάνε στην ένωση του Survivor της Τουρκίας.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram