Survivor 5: Ράκος Ψυχολογικά η Βρισηίδα Ανδριώτου - «Τι θα κάνω αν φύγει η Ευρυδίκη;»

Ξέσπασε σε κλάματα η παίκτρια της Μπλε ομάδας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ράκος Ψυχολογικά η Βρισηίδα Ανδριώτου - «Τι θα κάνω αν φύγει η Ευρυδίκη;»

Πριν από λίγα λεπτά είδαμε να ξεκινά άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου αδιαμφισβήτητα οι εντάσεις δεν έλειψαν καθώς η Κόκκινη ομάδα "έστησε" στον τοίχο για τα καλά τον Νίκο Αντωνόπουλο. Από την άλλη, η διαδικασία αποχώρησης φαίνεται πως έχει αγχώσει για τα καλά τους παίκτες από την μπλε ομάδα.

Ανάμεσά τους και η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία όχι μόνο είναι υποψήφια προς αποχώρηση αλλά μαζί της είναι και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Μάλιστα, η παίκτρια ξέσπασε φανερά σε κλάματα μιλώντας στην κάμερα καθώς αποκάλυψε πως δεν θα την ενοχλούσε να έφευγε ο άλλος παίκτης καθώς η Ευρυδίκη είναι το άλλο της μισό στο παιχνίδι αφού έχουν έρθει πολύ κοντά. Η ίδια απόρησε και είπε χαρακτηριστικά: «Τι θα κάνω αν φύγει η Ευρυδίκη;».

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor 5

Θα γίνει της τρελής! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Αποχώρηση έχουμε απόψε Τετάρτη 6/4 από το Survivor 5. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου από τις 4/4 έχουν βγει στον τάκο και οι τηλεθεατές ψήφισαν για το μέλλον τους στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο κομμωτής ήταν ο πρώτος που βγήκε στον τάκο από την κάλπη, το μοντέλο η δεύτερη, ενώ την Ευρυδίκη ανέδειξε η Σοφιάννα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία το βράδυ της Δευτέρας.

Και οι τρεις παίκτες της Μπλε ομάδας έχουν φέρει πολλές αντιδράσεις και πολλές επίσης εντάσεις. Ο Εμμανουήλ ειδικά στο χθεσινό 5/4 επεισόδιο είχε έναν ασύλληπτο καβγά με τον Τάκη Καραγκούνια. Η κατάσταση ανάμεσα τους μάλιστα ξέφυγε με αποτέλεσμα να επέμβουν μέχρι και οι αντίπαλοι του.

Από την άλλη η Βρισηίδα έχει τσακωθεί πολλές φορές τόσο με τον Άρη Σοϊλέδη όσο και με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την οποία στην αρχή του παιχνιδιού είχε πει μια χυδαία ατάκα πίσω από τις κάμερες.

Όσον αφορά την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, πολλοί έχουν αναφέρει πως είναι διπρόσωπη και σπέρνει την διχόνοια. Όπως και να έχει για όλους έχουν ακουστεί πολλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας που είναι επιβεβαιωμένες ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα 6/4 είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου... Αυτή σίγουρα είναι ανατροπάρα και οι Μπλε δεν θα χαρούν καθόλου.

Survivor 5 spoiler 6/4 αποχωρεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου