Σκάνδαλο με το Survivor 5 - Έπιασαν και άλλους παίκτες με κινητά εκτός από Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ

Τους "πρόδωσε" ο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάνδαλο με το Survivor 5 - Έπιασαν και άλλους παίκτες με κινητά εκτός από Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ

Στο Survivor 5 έχει γίνει κυριολεκτικά χαμός! Έχουμε παρακολουθήσει παραβάσεις, παίκτες να σπάνε το σκηνικό, άγριους τσακωμούς, αλλά και μια αποβολή μετά από.. ξύλο. Όπως φαίνεται όμως πολλά είναι και αυτά που συμβαίνουν όταν οι κάμερες δεν γράφουν με αποτέλεσμα να μην τα μάθουμε ποτέ ή να τα μάθουμε μετά από καιρό.

O Ανδρέας Ματθαιακάκης λοιπόν, έκανε μια αποκάλυψη που κάποιοι την περίμεναν... Συγκεκριμένα, είπε πως μπορεί να έδωσαν ποινή στον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ που δωροδόκησαν ντόπιο και τους έδωσε το κινητό του, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έπιασαν κινητό στα χέρια τους.

Η ανάρτηση του Ανδρέα για το Survivor 5

«Τραγική και κατακριτέα ΑΛΛΑ είναι οι μόνοι που την πλήρωσαν αλλά όχι οι μοναδικοί που το έκαναν...», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στο Instastory.

 Survivor 5 Ανδρέας Ματθαιακάκης

Τι θα δούμε απόψε 10/5 στο Survivor 5

Χαμός θα επικρατήσει σήμερα Τρίτη 10/5 στο Survivor 5 μετά την υποψηφιότητα του Άρη Σοϊλέδη. Τον ποδοσφαιριστή έβγαλε στον τάκο ο Τάκης Καραγκούνιας που κέρδισε την ατομική ασυλία στο χθεσινοβραδινό (9/5) επεισόδιο. Απόψε, τα "καρφιά" θα είναι πολλά ειδικά από πλευράς του Κωνσταντίνου Εμμανουηλ.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο ξεκινάει με τον hairstylist να σχολιάζει το συμβούλιο του νησιού που σίγουρα ήταν αναμενόμενο... αλλά και πολύ ανατρεπτικό. Υποψήφιοι είναι οι: Απόστολος Ρουβάς, Άρης Σοϊλέδης, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στη συνέχεια, Μπλε και Κόκκινοι θα οδηγηθούν στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας! Όλοι οι παίκτες θέλουν πως και πως να ακούσουν ένα νέο της οικογένειας τους και ειδικά ο Τάκης, ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες έχασε τον πατέρα του και θέλει να μιλήσει με την κόρη του.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, θα ανακοινώσει λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, πως οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μέσω τηλεφώνου με την οικογένεια τους. Η ομάδα που θα κερδίσει το παιχνίδι, θα πάει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα φάει αλλά και θα επικοινωνήσει μαζί τους.

Μέχρι όμως να το καταφέρουν, οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα για τη νίκη! Ποια θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους πόντους και να κερδίσει;