Survivor: Ο Κωνσταντάρας ''έκραξε'' το κλάμα της Ασημίνας και μετά πήγε να κάνει ''κωλοτούμπα''

Τα stories που έκανε στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: Ο Κωνσταντάρας ''έκραξε'' το κλάμα της Ασημίνας και μετά πήγε να κάνει ''κωλοτούμπα''

Στο επεισόδιο του Survivor 5 της Πέμπτης 9/6 παρακολουθήσαμε την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώοτου από το παιχνίδι και τα δάκρυα που έφερε αυτή σε κάποιους συμπαίκτες της. Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η Ασημίνα, η οποία έβαλε τα κλάματα στην ιδέα, πως θα είναι η μόνη πια γυναίκα των μπλε.

Από την άλλη μεριά όμως, προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι έκλαιγε και παρ' όλα αυτά δεν είχε δάκρυα στα μάτια της. Ο Κωνσταντάρας, που την ήξερε πολύ καλά δεν άντεξε να μην σχολιάσει αυτό το γεγονός και με ένα insta story, την ''έκραξε''.

Στη συνέχεια όμως έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του γιατί από ότι φαίνεται θα έλαβε πολλά μηνύματα για την στάση του, καθώς για κάποιους δε δύναται να λες θετικά και αρνητικά σχόλια για τον ίδιο άνθρωπο.

Τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τα κλάματα της Ασημίνας στο Survivor 5

«Έχω στηρίξει Ασημίνα όσο ελάχιστοι 5 μήνες τώρα. Ήμουν κοντά της μέσα στο παιχνίδι. Έχω πει 10 φορές ότι της αξίζει και να κερδίσει. αυτά δεν σβήνουν με ένα σχόλιο που μπορεί να σας φάνηκε κάπως.

Εξακολουθώ και τη στηρίζω και βλέπω σε αυτήν, τον Άρη και τη Σταυρούλα την τελική 3άδα. Και επίσης μπορείς να στηρίζεις, να γουστάρεις κάποιον, να είναι φίλος σου, κολλητός σου και να εκφράσεις μια άποψη γι’ αυτόν αν δεν κάνει κάτι που σου αρέσει. Δεν σημαίνει ότι δεν τον στηρίζεις πλέον».

Ασημίνα

Λάμπρος 2
Λάμπρος 3

Λάμπρος 1
Λάμπρος 4

Η Ασημίνα "τα πήρε" στο κρανίο

Λίγο πριν λήξει ο (9/6) αγώνας του Survivor 5, η Ασημίνα και η Μαίη, η οποία προηγουμένως "πέταξε" τα υπονοούμενα της για το ειδύλλιο του νησιού, βρέθηκαν σε μία περίεργη στιγμή κατά την οποία η δεύτερη αναρωτήθηκε για την κατάσταση της Βρισηίδας και η πρώτη ενοχλήθηκε. Πιο συγκεκριμένα, η Μαίη σκέφτηκε πως γίνεται να χοροπηδάει τόσο έντονα η Βρισηίδα, εφόσον την πονάει το γόνατό της και γι' αυτό έμεινε και εκτός "μάχης".

Η παίκτρια των μπλε θέλησε να υπερασπιστεί το μοντέλο και ξεκίνησε να λέει πως δεν έχουν να ασχοληθούν με τίποτα άλλο και γι' αυτό κάθεται και λέει τέτοια πράγματα η αντίπαλη. Η διαμάχη δεν συνεχίστηκε και όλοι τους προχώρησαν στην κανονική ροή του παιχνιδιού.