Survivor 5 spoiler 3/7: Έλεγαν πως θα πάει τελικό αλλά τελικά φεύγει! Αυτός αποχωρεί απόψε

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 3/7: Έλεγαν πως θα πάει τελικό αλλά τελικά φεύγει! Αυτός αποχωρεί απόψε

Το σημερινό 3/7 επεισόδιο του Survivor 5 είναι πολύ κρίσιμο, καθώς ένας παίκτης θα αποχωρήσει και οι υπόλοιποι 4 που θα μείνουν περνάνε στον ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι - δείτε πότε και που ακριβώς. Στάθης και Σταυρούλα είναι οι δυο υποψήφιοι. Οι δυο τους θα παλέψουν προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους, ωστόσο το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί.

Μάλιστα, ο Στάθης στο 30/6 επεισόδιο τραυματίστηκε σοβαρά και έτσι αναγκάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί για την ατομική ασυλία, κάτι που έφερε και την αντίδραση της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε 3/7 από το Survivor 5

Μπορεί με βάση τα στατιστικά να φαινόταν πως ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι ο Στάθης Σχίζας, ωστόσο το κοινό έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα. Τελικά, η Σταυρούλα θα είναι η παίκτρια που θα φτάσει στην πηγή αλλά δε θα πιει νερό καθώς θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο απόψε 3/7.

Survivor 5 spoiler 29/6

Το βιογραφικό της Σταυρούλας Χρυσαείδη

  • Η Σταυρούλα Χρυσαείδη γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα.
  • Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος.
  • Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ) ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής. Ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια. Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια).
  • Έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 18 ετών.
  • Εργάζεται επίσης ως personal trainer.
  • Με τόσα εμπόδια που έχει κληθεί να υπερπηδήσει όλα αυτά τα χρόνια, θεωρεί πως ο στίβος μάχης του SURVIVOR δικαιωματικά της… ανήκει. Έχει μάθει να μην τα παρατάει ποτέ, ούτε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Ακόμη και τις στιγμές που νιώθει ότι το σώμα της, την «προδίδει».
  • Πήγε στο SURVIVOR για να ανακαλύψει μία νέα πλευρά του εαυτού της, κάποια άλλη πτυχή της προσωπικότητάς της που ακόμη δεν έχει ανακαλύψει.