Survivor 5: Η προσβλητική ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για την Παναγιώταρου - Σάλος στο instagram

Λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Η προσβλητική ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για την Παναγιώταρου - Σάλος στο instagram

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αποψινός 6/7 τελικός του Survivor 5 (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη των παικτών στο Γαλάτσι) η Μαρία Αντωνά έκανε αναδημοσίευση μια σειρά από stories φίλων και θαυμαστών, οι οποίοι έδειχναν την στήριξή τους στον Άρη Σοϊλέδη.

Ωστόσο, ένα από αυτά τα story περιελάμβανε και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την σύντροφο του δεύτερου φιναλίστ, Στάθη Σχίζα, παρόλα αυτά η δημοσιογράφος δεν δίστασε να το κάνει repost.

Όπως βλέπουμε λοιπόν, το εν λόγω story ήταν από ένα βίντεο που προβλήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Super Κατερίνα και έπαιζε τις δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη στον χθεσινό 5/7 ημιτελικό, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να βρίσκεται συνδεδεμένη μέσω skype.

Η συγκεκριμένη λοιπόν διαδικτυακή φίλη της Μαρίας Αντωνά την αποθέωνε, ωστόσο αναφέρθηκε και στην Αλεξάνδρα, την οποία μέσω ενός εμότζι, την χαρακτήρισε "κλόουν".

"Η άλλη δίπλα τι έπαθε" έγραψε γελώντας, κάτι που όμως προκάλεσε τον κακό χαμό στο instagram, μιας και ήταν μια κίνηση που ενόχλησε και δυσαρέστησε αρκετούς.

Η προσβλητική ανάρτηση για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που έκανε αναδημοσίευση η Μαρία Αντωνά

Η προσβλητική ανάρτηση για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που έκανε αναδημοσίευση η Μαρία Αντωνά

Όσα ψιθύρισε ο Σοϊλέδης στην Αντωνά και δεν ακούσαμε

H Μαρία Αντωνά ήταν στο πλευρό του συντρόφου της Άρη Σοϊλέδη, στον μεγάλο ημιτελικού (5/7) του Survivor 5 και από ότι φάνηκε η πρώτη τους αυτή συνάντηση ήταν πάρα πολύ έντονη μιας και το ζευγάρι είχε να βρεθεί 7 ολόκληρους μήνες.

Μπορεί οι δύο τους να μην μπόρεσαν να μοιραστούν κοινό χρόνο για πολύ ώρα, όμως από ότι δήλωσε η ίδια η Μαρία την Τετάρτη 6/7 στο ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' ο καλός της ήταν σοκαρισμένος και στα λίγα λεπτά, που αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν της έλεγε συνεχώς πόσο όμορφη είναι και πως δεν πίστευε πως όλα σιγά σιγά τελειώνουν.

«Ήμουν πολύ αγχωμένη το χέρι μου έτρεμε. Έλεγα τι να του πω. Ήθελα τόσο να τον βρω και να τον αγκαλιάσω. Με αγκάλιασε, έκλαιγε, μου έλεγε ότι με αγαπάει πολύ και ότι είμαι μια κούκλα. Όταν πήγα πίσω στα backstage, μου χάιδευε τα μαγουλάκια και μου έλεγε πως δεν το πιστεύει πως με πιάνει».