Survivor 5: «Έλεγε "σταυρώστε τον @@@"» - Όλη η αλήθεια πίσω από το άγριο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά την ώρα του αποτελέσματος

Αποκαλύφθηκε πότε θα γίνει και ο γάμος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Έλεγε

Ο Άρης Σοϊλέδης μετά την αποκαλυπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Love it, βρέθηκε στο πλατό του Όλα Γκουντ και μαζί του ήταν και η μέλλουσα γυναίκα του, Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους αποκάλυψαν πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, ενώ η δεύτερη προχώρησε και σε ορισμένες σοκαριστικές δηλώσεις για το σκηνικό που κρύβεται πίσω από το θυμωμένο της πρόσωπο την ώρα που ανακοινώθηκε ο νικητής του Survivor 5.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες του, καθώς θα ανέβουν τα σκαλιά σε λίγους μόλις μήνες από τώρα, ενώ οι κουμπάροι τους θα είναι τα άτομα που είχε ανακοινώσει ο ποδοσφαιριστής μέσα στο ριάλιτι, αλλά και εκείνοι που είχαν ήδη αποφασιστεί.

Ο γάμος του Σοϊλέδη και της Αντωνά και η αποκάλυψη της δεύτερης για το παρασκήνιο πίσω από την γκριμάτσα

«O γάμος, παιδιά, για να είναι γρήγορο θα γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Κάπου εκεί μέσα. Δεν έχουμε κλείσει ακόμα ακριβή ημερομηνία, μένει να δούμε ποια ακριβώς θα είναι», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης.

Και συμπλήρωσε: «Οι κουμπάροι μας θα είναι ο Κώστας Φραγκολιάς με τη γυναίκα του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από το Survivor».

Η δημοσιογράφος, από την άλλη πλευρά, εξήγησε: «Πιο πολύ η παγωμάρα σε αυτό το περιβόητο βλέμμα είναι η στεναχώρια και η κούραση. Είμαι από τις έξι το πρωί στη δουλειά, θέλω να πω, καθημερινά και στον τελικό είχα πάει σερί από τη δουλειά. Είχα πάνω μου την κούραση του αιώνα, την ψυχολογική και όλων αυτών των πραγμάτων. Υπήρχε και ένα παρασκήνιο το οποίο τώρα θα το πω.

Καθώς ήμουν στην κερκίδα και ανακοινώνεται το αποτέλεσμα, υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος άνθρωπος πίσω χωρίς να θέλω να τον κατανομάσω – προφανώς αντιλαμβάνεστε ποιος μπορεί να είναι – ο οποίος έλεγε «σταυρώστε τον» και με τελίτσες μια πολύ άσχημη βρισιά. «Σταυρώστε τον, σταυρώστε τον». Δηλαδή… Τι να πω, τι να λέμε τώρα».

«Ευχαριστώ πάρα πολύ!»

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον χθεσινό τελικό του Survivor, και μετά το πλήθος αρνητικών σχολίων που άκουσε η Μαρία Αντωνά λόγω της αντίδρασής της στο άκουσμα του αποτελέσματός, η παρουσιάστρια μετά τα πρώτα λόγια της στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, αποφάσισε να απαντήσει και για αυτό το συμβάν, προς αποφυγή παρεξηγήσεων!

Όσον αφορά την αντίδρασή της ανέφερε μεταξύ άλλων «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο!».

«Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του».