Survivor 5: «Κοιμηθήκαμε;» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά μετά ήττα του Σοϊλέδη

Το δώρο του Άρη, που κρατούσε στο πάνελ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Κοιμηθήκαμε;» - Οι πρώτες δηλώσεις της  Μαρίας Αντωνά μετά ήττα του Σοϊλέδη

Το βράδυ της Τετάρτης 6/7 διεξάχθηκε ο μεγάλος τελικός του Survivor 5, από τον οποίο αναδείχθηκε εν τέλει ως μεγάλος νικητής ο Στάθης Σχίζας. Για κάποιους το τελικό αποτέλεσμα θεωρήθηκε ανατροπή, καθώς πλήθος κόσμου όπως και η Μαρία Αντωνά, περίμεναν να σηκώσει το έπαθλο ο Σοϊλέδης.

Η ίδια μάλιστα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις την Πέμπτη 7/7 μέσα από το ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' λέγοντας πως κρατάει το γεγονός, ότι πλέον είναι μαζί με τον καλό της μετά από τόσους μήνες. Μάλιστα το πρώτο της πλάνο ήταν με μια κούπα στο χέρι, αυτήν που της έφερε ο ποδοσφαιριστής από τον Άγιο Δομίνικο. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως πέρασαν το πρώτο τους βράδυ μαζί και ουσιαστικά δεν κοιμήθηκαν.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά μετά την νίκη του Στάθη Σχίζα στο Survivor 5

«Τελικά την έφερα την κούπα, μου την έφερε ο Άρης, από τον Άγιο Δομίνικο, που γράφει πάνω γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπο μου, που είμαστε μαζί, που κοιμηθήκαμε...που κοιμηθήκαμε;; Που κοιμηθήκαμε αγκαλιά.

Τον καμάρωσα πάρα πολύ χθες, είναι ένα παιδί, που ξεπέρασε τον εαυτό του, που μάτωσε, που αγωνίστηκε, που ξεπέρασε όλα τα ρεκόρ», είπε η Μαρία Αντωνά.

Η αντίδραση της Αντωνά στην ανακοίνωση του νικητή

Η μεγάλη ανατροπή έγινε το βράδυ της Τετάρτης (6/7) στον τελικό του Survivor 5. Μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να ήταν το ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο ο Στάθης Σχίζας του «έκλεψε» τη νίκη την τελευταία στιγμή. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα βέβαια, ήταν η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην ανακοίνωση του νικητή.

H Μαρία Αντωνά στήριζε τον σύντροφό της από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή, ενώ τη βραδιά του τελικού ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Άρης Σοϊλέδης είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς για πρώτη φορά (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Με το που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ότι ο Στάθης Σχίζας είναι αυτός που κερδίζει τα 100.000 ευρώ, η κάμερα πήγε στη Μαρία Αντωνά. Η αντίδρασή της ήταν επική καθώς όχι μόνο δεν χαμογέλασε αλλά είχε το βλέμμα που... σκοτώνει.