Asia Express: Αυτό το ζευγάρι κέρδισε την ασυλία - Φεύγει κατευθείαν για Ταϊλάνδη

Μαντεύετε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express: Αυτό το ζευγάρι κέρδισε την ασυλία - Φεύγει κατευθείαν για Ταϊλάνδη

Ο κακός χαμός έχει γίνει στο Asia Express, καθώς στο επεισόδιο της Παρασκευής 4/11, αποχώρησε ένα ζευγάρι για λόγους υγείας, κάτι που κανείς δεν περίμενε πως θα συμβεί, καθώς ήταν από τις πιο δυνατές ομάδες του παιχνιδιού.

Οι νικητές της ασυλίας στο σημερινό (4/11) Asia Express

Παρόλα αυτά, η ροή συνεχίστηκε κανονικά μετά τον αποχαιρετισμό τους και ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των δύο παικτών που κέρδισαν την ασυλία. Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και τον Λευτέρη Δημηρόπουλο, οι οποίοι τερμάτισαν πρώτοι, σε αντίθεση με την Κρίστη και τον Γιώργο, οι οποίοι κατά έναν τρόπο έμειναν εκτός, διότι τσακώθηκαν.

Βέβαια, τα βρήκαν και η συγκίνηση του Μαυρίδη ήταν πολύ μεγάλη την ώρα που προσπαθούσε να εκφράσει στην σύζυγό του πόσο την αγαπάει.

Γιάννης Αϊβάζης Λευτέρης Δημηρόπουλος Asia Express

Το ατύχημα του Fipster

Ένα από τα ζευγάρια του Asia Express που έχει χαρίσει μερικές σπουδαίες στιγμές στο κοινό του STAR, είναι ο Φίλιππος Ιωάννου ή αλλιώς Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος (δείτε εδώ το κλάμα του youtuber μετά την δοκιμασία)

Στο σημερινό (4/11) επεισόδιο, κλήθηκαν και οι δύο, όπως και όλοι οι παίκτες, να βρεθούν σε ένα νέο προορισμό, χωρίς αμάξι αυτή τη φορά. Έτσι, στράφηκαν σε άλλα μέσα, ανάμεσα στα οποία ήταν και το ποδήλατο. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν πολύ καλά.

Ο Fipster έπεσε κατά τη διάρκεια της διαδρομής και ο συμπαίκτης του άρχισε να τρέχει προς το μέρος του τρομαγμένος, αφού οι τσιρίδες του ακουγόντουσαν μέχρι το διπλανό χωριό.