The Voice highlights 6/11: Η 20χρονη από την Αλβανία που έφερε τα πάνω κάτω και το χαστούκι της Παπαρίζου στον Αργυρό

Απίστευτο περιστατικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
The Voice highlights 6/11: Η 20χρονη από την Αλβανία που έφερε τα πάνω κάτω και το χαστούκι της Παπαρίζου στον Αργυρό

Άλλη μια Κυριακή 6/11 που το The Voice μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και το Youweekly.gr έχει συγκεντρώσει τα highlights της βραδιάς!

Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice

Η 20χρονη από την Αλβανία που σόκαρε την κριτική επιτροπή με την εξομολόγησή της

Πολλοί παίκτες έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν τους κριτές του The Voice, ακόμη κι αν μερικοί δεν πέρασαν, σίγουρα άφησαν το στίγμα τους, όμως την Κυριακή 6/11 ανέβηκε στη σκηνή μία νεαρή κοπέλα, η οποία τους έκανε όλους να ανατριχιάσουν όχι μόνο με την φωνή της, αλλά και με την ιστορία της.

Ο λόγος για την Νένσυ Βλαζερία, μία 20χρονη από την Αλβανία, η οποία έζησε σοκαριστικές καταστάσεις μεγαλώνοντας.

«Είμαι 20 ετών και μένω στην Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκα στην Αλβανία και όταν ήμουν έξι ετών εγώ και η οικογένεια μου ήρθαμε στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή. Η προσαρμογή μου στην Ελλάδα ήταν δύσκολη γιατί οι γονείς μου δεν ήξεραν την ελληνική γλώσσα και εγώ αναγκάστηκα να την μαθαίνω μόνη μου. Επαγγελματικά δεν έχω και πολλή εμπειρία αλλά έχω τραγουδήσει στην Κορυτσά για δύο μήνες σε ένα μαγαζί. Στη ζωή μου έχω έρθει αντιμέτωπη με δυο περιστατικά που με έχουν ρίξει ψυχολογικά αλλά οι γονείς μου με βοήθησαν να τα ξεπεράσω», είπε αρχικά..

Και συμπλήρωσε: «Μια φορά η μητέρα μου είχε πάει κόντρα σε κάτι που είχε γίνει στο σχολείο και ο καθηγητής από εκείνη τη στιγμή σαν να με πήρε λίγο με κακό μάτι και την άλλη μέρα στο σχολείο μού είπε ότι δεν έχω καλή φωνή και δεν θα προχωρήσω ποτέ σαν τραγουδίστρια. Και μια καθηγήτρια, που τραγουδούσα με την κόρη της, μου είπε ότι «τραγουδίστρια δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι». Αγαπάω την μουσική. Δεν μπορεί να σταθεί τίποτα εμπόδιο στην καριέρα του να γίνω τραγουδίστρια».

«Δεν έχω αφήσει κανέναν να με επηρεάσει για το αν είμαι καλή τραγουδίστρια ή όχι. Θα δείξω σε όλους τι είναι αυτό για το οποίο γεννήθηκα» πρόσθεσε ακόμα.

Η ίδια κατάφερε να κάνει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Σάκη Ρουβά να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

«Ξέρει η μαμά σου ότι ήρθες στο Voice;» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός μόλις άκουσε την μητέρα της στο τηλέφωνο.

«Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε υπέροχή, ακούγεστε με ωραία φωνή, τραγουδάτε κι εσείς; Η κόρη σας είναι υπέροχη, έχει εξαιρετική φωνή, είμαι ο Κωνσταντίνος να σημειωθεί», είπε στην κυρία Ζωή ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Ζωή, σε πήρα τηλέφωνο να με βοηθήσεις βρε κορίτσι μου, θα βάλεις λίγο το χεράκι σου να βοηθήσεις την κατάσταση; Ζωή, κρέμομαι από τα χείλη σου, μίλα», είπε ο Σάκης Ρουβάς, με την μητέρα της διαγωνιζόμενης να "τα χάνει" έχοντας αντιληφθεί ποιος βρίσκεται στην τηλεφωνική γραμμή.

Τελικά η Νένσυ Βλεζερία επέλεξε την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, αφού δήλωσε από την αρχή μεγάλη θαυμάστριά του.

Το χαστούκι της Παπαρίζου στον Αργυρό

Μπορεί η αποχώρηση του Γιώργου Λιανού από το The Voice να έχει προκαλέσει αναμπουμπούλα στο κανάλι του ΣΚΑΪ, όμως η στιγμή της Έλενας Παπαρίζου και του Κωνσταντίνου Αργυρού στο χθεσινό επεισόδιο του, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σάλο.

Εμφανίστηκε στη σκηνή μία νεαρή κοπέλα, η Ειρήνη Ιακώβου, η οποία εξέπληξε θετικά τους κριτές, ωστόσο ο τραγουδιστής επειδή φοβήθηκε την συνάδελφό του, την μπλόκαρε για να μην μπορεί να διεκδικήσει την διαγωνιζόμενη.

Με το που το κατάλαβε η τραγουδίστρια, σηκώθηκε και χαστούκισε τον καλλιτέχνη, αφήνοντας το πλατό και τους τηλεθεατές άφωνους.

«Ένα πουλάκι μου είπε ότι εσύ το έκανες, εσύ με μπλόκαρες… Καλό, καλό…», είπε η Έλενα Παπαρίζου, με τον Αργυρό να απαντά: «Σε αγαπώ όμως…».

Τι άλλο συνέβη στο The Voice