Asia Express: Το ζευγάρι που θα κερδίσει το race θα... - Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη που αναστάτωσε τους παίκτες

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Asia Express: Το ζευγάρι που θα κερδίσει το race θα... - Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη που αναστάτωσε τους παίκτες

Άλλο ένα επεισόδιο του Asia Express μόλις ξεκίνησε για το βράδυ της Παρασκευής 25/11 και παρόλο που άρχισε αργότερα (δείτε εδώ γιατί), το πιστό κοινό έχει ήδη συντονιστεί. Τα ζευγάρια που έχουν μείνει είναι πολύ λίγα και συγκεκριμένα είναι η Χριστίνα Κολέτσα με την Μαρία, ο Γιάννης Αϊβάζης με τον Λευτέρη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster, ο Παύλος Γαλακτερός με τον Ζώτο, αφού αποχώρησε η Κρίστη Καθάργια και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Όλοι τους έχουν περάσει πολύ δύσκολα μέχρι τώρα, αφού τα ατυχήματά τους δεν ήταν λίγα (δείτε εδώ τον Φίλιππο να πέφτει από το ποδήλατο ή την παίκτρια που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου), όμως έχει μείνει πολύ λίγο ακόμα για τον μεγάλο τελικό και κανείς δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει πριν προλάβει να πιει λίγο νερό από την πηγή.

Έτσι, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για να ακούσουν ποια είναι η σημερινή τους δοκιμασία και αυτό που άκουσαν, σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εξήγησε πως έχει ήδη ανακοινωθεί ότι δεν υπάρχει πια ασυλία, όμως, τόνισε πως όποιος βγει νικητής από αυτό το race θα κερδίσει κάτι πολύ πιο σημαντικό.

Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη στο σημερινό (25/11) Asia Express

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι που θα καταφέρει να φτάσει πρώτο, έχοντας συγκεντρώσει 99 αυγά και όχι μόνο, θα περάσει αυτομάτως στον τελικό και δεν θα υπάρχει αποχώρηση.

Βασάλος Fipster

Φυσικά, όλοι ενθουσιάστηκαν με αυτή την δήλωση, διότι αυτό σημαίνει πως κάποιοι θα ξεκουραστούν για λίγο και θα μπορούν να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τον τίτλο των νικητών του παιχνιδιού. Βέβαια, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε πως δεν θα τον χάλαγε αν έπρεπε να φύγουν και κάποιοι.