Γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής - O παίκτης που βρίσκεται κοντά στο Survivor All Star

«Το έχω μάθει από τον Λιανό..»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής - O παίκτης που βρίσκεται κοντά στο Survivor All Star

Προ των πυλών βρίσκεται ο νέος κύκλος του Survivor, ο οποίος μάλιστα φέτος αναμένεται να έχει τη μορφή All Star. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει βάλει στόχο να συγκεντρώσει στον Άγιο Δομίνικο τα πιο δυνατά ονόματα που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία του ριάλιτι επιβίωσης.

Την ώρα λοιπόν που συνεχίζεται το «θρίλερ» για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου (δείτε εδώ ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις), μία αποκάλυψη έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλίδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «ΤASOS στην TV» στο Βεργίνα TV, εξήγησε πως έμαθε από τον Γιώργο Λιανό ότι το όνομά του, είναι ένα από αυτά που ακούγονται έντονα για τον νέο κύκλο του ριάλιτι. Θυμίζουμε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να κρατήσει σιγή ιχθύος για τα πρόσωπα που θα βρεθούν φέτος στο Survivor All Star προκειμένου να περιμένει το κοινό πώς και πώς να δει τις δύο ομάδες που θα διαμορφωθούν.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο ο τραγουδιστής, παρά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, ο ίδιος δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής επίσημα πρόταση από τον Τούρκο Παραγωγό, αν και δεν αποκλείεται να γίνει τελευταία στιγμή όπως και το 2021 που είχε συμμετάσχει στο Survivor 4 (δείτε εδώ ποια είναι τα επικρατέστερα ονόματα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο).

Φεύγει για Survivor All Star ο Πάνος Καλίδης;

«Έχω μάθει από τον Λιανό ότι συζητιέται πολύ το όνομά μου όμως τηλέφωνο για να μπω δεν έχει γίνει επίσημα. Και το 2021, ενώ είχαμε κάνει ένα ραντεβού και δεν είχαμε κανονίσει κάτι, και 3 μέρες πριν φύγει η αποστολή χτύπησε το τηλέφωνο», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης, ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως πολύ δύσκολα ο Άρης Σοϊλέδης θα πήγαινε τώρα στον Άγιο Δομίνικο μιας και προτεραιότητά του είναι η δημιουργία οικογένειας.

Πάνος Καλίδης Survivor All Star

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από το σχήμα στο οποίο εμφανιζόταν: «Ο επιχειρηματίας, με την προσθήκη της κυρίας Στανίση, η οποία είναι αξιολάτρευτη και έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί της, θέλησε να κάνει ένα νέο deal στο οποίο δεν συμφώνησα».